Varză călită. Așa se prepară corect! Ingredientul care îi dă tot gustul
Varza călită se face foarte uşor şi este delicioasă. Vă prezentăm o reţetă care merită încercată.
Varză călită. Ingrediente
O varză
2 morcovi
3 ardei
Bulion
Sare
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Piper
Un kilogram de carne de porc
Ulei
Varză călită. Mod de preparare
Varză călită. Tăiaţi carnea cubuleţe şi o puneţi într-o tigaie cu puţin ulei încins. O lăsaţi să se rumenească puţin.
Tocaţi varza mărunt şi o frecaţi cu puţină sare. Daţi morcovul prin răzătoare şi tocaţi ardeiul. Puneţi puţin ulei într-o tigaie şi adăugaţi morcovul şi ardeiul. În momentul în care s-au călit legumele, adăugaţi o lingură de bulion, după care adăugaţi treptat varza.
Varză călită. Puneţi apă peste ea şi o lăsaţi să fiarbă. După ce a fiert, adăugaţi carnea rumenită. Se pune sare şi piper şi se lasă să fiarbă. La final, adăugaţi puţin leuştean.