Scene incredibile au fost filmate în plină stradă, în fața unui club din Seini, Maramureș. Ioan Cozma, de 28 de ani, fiul unui afacerist sătmărean, este pur și simplu stâlcit în bătaie de un cămătar de 35 de ani, fost boxer. Cel agresat este plin de sânge pe față și pe haine.

Agresor:Bă, când îmi dai 80.000 de euro, că te omor pentru 80.000

de euro!

Bătăușul este Daniel Pop, actualmente patronul unui club de box din localitate, dar care ar fi implicat în tot felul de afaceri dubioase, după cum scrie presa locală.

Fostul boxer, ajutat de prieteni, l-a înghesuit într-un colț pe băiatul omului de afaceri, în fața unei vitrine, și-i cară pumni și palme în timp ce-l amenință: „Stai în genunchi în fața mea, că te omor!”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mircea Badea, reacție dură după bătaia pe care a încasat-o Daniela Crudu de la iubitul croat: „Ai cunoscut-o în Africa? Tu de ce te-ai combinat cu ea?”

Imaginile de o violență extremă au fost surprinse cu telefonul de un prieten al agresorului și postate pe internet. Și-a dat seama prea târziu că vor ajunge în mâna poliției.

De altfel, orice tentativă a tânărului bătut de a vorbi despre poliție se lasă cu o nouă ploaie de palme și pumni.

Bătaia durează minute întregi, iar la un moment dat agresorii spun că ar vrea să aducă sabia și cuțitul ca să tranșeze problema.

Tânăr bătut cu bestialitate de un fost boxer. Agresorul, arestat pentru 30 de zile

Totul a pornit de la o presupusă datorie pe care o bărbatul snopit în bătaie ar avea-o la fostul boxer, deși ziarele locale scriu că ar fi vorba despre șantaj, spălare de bani și fals de monedă și că exista deja o plângere la poliție împotriva bătăușului. Tânărul lovit refuză, însă, să recunoască vreo datorie.

Odată intrate în posesia imaginilor, autoritățile l-au identificat și reținut pe agresor, iar judecătorii au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Presa locală vorbește, însă, despre falsificare de monedă- peste un milion de euro, cu ajutorul unor cetățeni străini. Chiar și clanul Sportivilor din Capitală se pare că s-ar fi implicat, dar afacerea ar fi căzut.

Citeste si: Imagini tulburătoare! Momentul în care casiera unei săli de jocuri din Timișoara este bătută crunt de un împătimit al păcănelelor (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si