Probabil stii cat de mult conteaza sa te uiti in oglinda si sa iti placa modul in care arati. Imediat iti schimba starea de spirit si iti da un plus de incredere. O femeie ar trebui sa se aranjeze in primul rand pentru ea si apoi pentru a fi placuta de cei din jur. Pentru unele persoane, machiajul este indispensabil, pentru altele este suficient sa isi aplice protectie solara cand ies din casa.

Unele femei prefera stilul casual, pe cand altele merg zi de zi pe tocuri. Important este sa faci doar ce iti place si sa fii multumita cu modul in care arati. 

Citeste si: Bani în plus pentru români! Cine poate primi 650 de lei pe lună

Iar daca vorbim despre tinute, probabil cel mai greu iti este sa alegi tinutele pentru locul de munca. Iti recomandam sa iti pregatesti cu o seara inainte tinuta pentru a doua zi, astfel incat sa fii sigura ca nu pierzi cateva minute pretioase incercand sa asortezi anumite piese vestimentare. Si iti mai dam un sfat: indrazneste si alege pentru birou tinute la care poate nu te-ai fi gandit. Cat timp se incadreaza in stilul office si iti vin bine, ar trebui sa le porti. 

Recomandarea noastra este sa alegi rochii office elegante cu animal print.

Stim ca poate o sa spui ca nu este chiar ce ti-ai imaginat si nu crezi ca s-ar potrivi. Insa, dupa ce vei vedea propunerile noastre, suntem siguri ca o sa iti schimbi parerea. Ca sa te ajutam, iti prezentam in continuare trei modele de rochii office elegante cu animal print, pe care le vei indragi cu siguranta! 

Pentru sfarsitul iernii si inceputul primaverii, suntem siguri ca o sa iti placa Rochia animal print cu bordura florala roz.

Trebuie sa mentionam ca este realizata din stofa elastica si subtire, care se simte excelent pe piele. Avand o croiala dreapta, se va potrivi tuturor tipurilor de silueta, astfel incat nu va trebui sa iti faci griji in aceasta privinta. Pe langa animal print, aceasta rochie se bucura si de un imprimeu floral, excelent pentru a aduce bucurie oricui o va privi. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mașinile de surfilat – de ce să le alegi?

O alegere foarte buna este si Rochia din jerse cu animal print in nuante de bej si bleumarin. Se remarca datorita design-ului interesant: partea de sus a rochiei are un imprimeu geometric, cu nuante de alb si bleumarin, iar restul se bucura de imprimeu tip animal print deosebit. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Bineinteles ca nu puteam sa uitam de tinutele pentru vara, asa ca iti sugeram si Rochia vaporoasa din voal imprimat cu bordura. Are o croiala lejera si imbina mai multe modele de imprimeu, printre care si cel animal print. Rochia iese in evidenta si datorita inchiderii de la spate cu ajutorul unei panglici satinate. 

Speram ca ti-au placut rochiile prezentate si ca le vei adauga in colectia ta, purtandu-le ori de cate ori vrei sa fii o apartie de senzatie! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si