Hoții de bancomate au lăsat din nou în urma lor imagini parcă desprinse din filmele de acțiune. Exploziile care aproape au pulverizat cele două ATM uri au fost atât de puternice, încât au distrus în mare parte și unitățile bancare în care se aflau aparatele.

În Belinț, locul celui de-al doilea jaf, interiorul clădirii arată ca după un bombardament- ghișeul s-a rupt, toate geamurile s-au făcut praf, iar grilajele din fier forjat s-au îndoit ca și cum erau din carton.

Bucăți din bancomat, dar și din pereții unității bancare au ajuns pe trotuar și pe carosabil, la o distanță considerabilă de locul exploziei.

Citeste si: Jaf ca-n filme! Două bancomate au fost aruncate în aer. Hoții sunt în libertate

Noaptea jafurilor a început la ora 3.20, în Arad, când o bubuitură cumplită i-a făcut pe locuitorii din Calea timșoarei să sară speriați din somn.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Paznicul unui teren de fotbal din apropiere a ieșit imediat în stradă, să vadă ce se întâmplă, dar hoții au fost mult prea rapizi.

Hoții au acționat la pont și s-au făcut nevăzuți cu o casetă de valori plină cu nu mai puțin de 300.000 de lei. Se pare că știau că bancomatele fuseseră alimentate pentru finalul de săptămână. În plus, este mijlocul lunii, o perioadă în care sunt virate salarii pe carduri.

Explozii în serie la bancomate

Criminaliștii ajunși la fața locului au putut doar să constate ce s-a întâmplat, pentru că hoții au avut mare grijă să-și acopere urmele.

Au folosit ca un autoturism ca să ajungă în nici o oră la Belinț, în Timiș, unde, cu ajutorul unei benzi explozive, spun achetatorii, au aruncat în aer un alt bancomat, dar și tot ce era în jurul lui.

Mașina celor doi a fost filmată de camerele de supraveghere în momentul în care intra în localitate.

Anchetatorii au banuiala ca cei doi hoti au parcat masina in acea zona, au venit pe jos pana in fata unitatii bancare unde cu ajutorul unei substante explozive au aruncat bancomatul in aer. Au furat casetele cu bani in care se aflau aproape 100 000 de lei.

Poliția încă încearcă să afle dacă funcționau camerele de luat vederi aflate deasupra bancomatului din Belinț.

Mașina de teren despre care vorbesc anchetatorii aduce aminte de cea cu care acum aproape o lună a fost folosită în încercarea de a smulge un bancomat din peretele unui magazin.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Citeste si: O menajera a primit salariul in cont: 225.000 de euro. Incredibil ce a facut femeia cu banii

Cel puțin 14 jafuri prin explozie la ATM uri au avut loc în ultimii ani în România, precedentul chiar acum trei zile, în Sinaia, aproape de Castelul Peleș, fără ca infractorii să fie prinși.

Atunci, hoții s-au îmbrăcat în haine deschise la culoare, pentru a fi cât mai puțin vizibili pe zăpadă, iar polițiștii sunt convinși că au de-a face cu profesioniști, care au acționat la pont și știu să-și ascundă urmele.

Atacul n-a decurs chiar cum și-au dorit infractorii, care au lăsat aproximativ 15.000 de lei în curtea hotelului unde era bancomatul, dar tot au reușit să fugă cu zeci de mii de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si