Ioan Albu- fost prefect al judetului Constanta in 2018 si detinator al unei renumite crame de vinuri, este cel care- aseara- a luat viata unui om nevinovat. Cu o alcoolemie de 0,91 de miligrame in aerul pur expirat- deci practic in coma alcoolica, milionarul constantean a urcat la volanul masinii sale de lux.

A pornit spre Viisoara si desi abia se putea tine pe picioare, ar fi apasat acceleratia pana la 200 de kilometri pe ora.



Potrivit unor surse, fostul prefect gonea cu viteza spre Viisoara, unde are o crama. Masina s-a transformat intr-un maldar de bucati si aici priviti portiera, aruncata la peste 10 metri distanta de carosabil.

Citeste si: VIDEO| Mesajul șoferului băut, după tragicul accident din Cluj: „Le cer scuze oamenilor care au rămas vii”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 In timpul cursei nebunesti pe sosea, politicianul milionar a pierdut controlul bolidului de lux. A intrat, se pare, pe contrasens, unde a lovit frontal masina unui barbat de 44 de ani, pe care l-a ucis pe loc. Victima politicianului lucra ca sofer de tir si lucra in tura de noapte.

Bietul om n-a avut nicio sansa.

Reacția emoționată a familiei șoferului ucis

Virgil Popa, fratele soferului decedat: Vestea a fost foarte trista, fiind frate de gradul 1, va dati seama ca nu mi-a picat bine.

Dinu Lucian, fratele soferului decedat: Mergea cu viteza mare, n a evitat deloc si a intrat frontal in fratele meu, care mergea spre Adamclisi.

Fratii barbatului ucis pe sosea se tem ca fostul prefect de Constanta va scapa basma curata, datorita influentei pe care o are.



In urma impactului puternic, Ioan Albu- unicul supravietuitor- a fost dus la spitalul judetean Constanta. Aici, va fi audiat de oamenii legii.

Andreea Iliescu, purtator de cuvant IPJ Constanta: A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpa si conducere sub infleunta bauturilor alcoolice.

Ioan Albu este fiul fostului secretar de stat in Ministerul Agriculturii Gheorghe Albu, considerat unul dintre cei mai bogati oameni din judetul Constanta. Dupa ce s-a retras din functiile publice, politicianul a construit in Viisoara o crama si o hala de vinificatie, care aduc familiei profituri declarate de peste 2 milioane de lei, anual.

Citeste si: Bărbatul care s-a pus pe șinele de metrou suferea din dragoste: „Nu pot să trăiesc fără ea!”

Fostul secretar de stat n-a vrut sa comenteze accidentul provocat de fiul sau.

Chiar dacă anumiti martori susțin ca in masina fostului prefect se aflau alte doua persoane, politia neaga informația. Potrivit unor surse, un om care se afla în bolidul de lux ar fi intenționat chiar sa ia locul politicianului la volan înainte de sosirea anchetatorilor. Insa nici aceasta informație nu a fost confirmata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si