Căsnicia agentului de poliție din Filipeștii de Pădure- județul Prahova- a început să se clatină de când soția- extrem de geloasă, după cum spun apropiații- îl suspecta că o înșeală.

După mai multe certuri aprinse, aseară, femeia se pare că s-a pierdut cu firea și a trecut la violențe. Potrivit unor surse din anchetă, s-a năpustit asupra bărbatului lui și l-a lovit cu palmele și cu pumnii.

Scenele s-au derulat în casa lor din comuna Florești, iar martoră la tot episodul a fost fiica de 16 ani a femeii dintr-o căsnicie anterioară. Minora a încercat să-și potolească mama, însă aceasta din urmă, posedată de furie, a îmbrâncit-o și a continuat să-și lovească soțul.

Barbat: O femeie sa faca asa ceva, nu ai cum, asta vorbeam acum, sa faca judo, cine stie, arte din astea, poti sa stii?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbat: Ea poate asta urmarea, hai sa il bag sa isi piarda functia, omul si a vazut de treaba lui.

Citeste si: VIDEO| Un polițist bătut de soție a sunat la 112

Polițistul bătut de soție, lăudat de vecini după ce a sunat la 112

Nimeni nu știe ce urmărea agresoarea, de vreme ce în faţa anchetatorilor, nu a explicat clar de la ce a pornit conflictul. Cert e că agentul nu a ripostat, ci a preferat să-și cheme colegii în ajutor. A sunat la 112- iar un echipaj a ajuns de urgență acasă la cei doi soți.

VECINA: Foarte bine, foarte frumos, o doamnă nu o atingi nici cu o floare.

OANA BUNGHEZU, PURTATOR DE CUVANT IPJ PRAHOVA: La fata locului, politistii au aflat ca pe fondul unor discutii in contradictoriu, o femeie si a agresat sotul si fiica, persoanele ranite nu au necesitat transportul la spital.

Toți vecinii sunt uimiți. Pe ea nu o știau agresivă și- mai mult- spun că niciodată nu au bănuit că relație dintre cei doi s-ar zgudui atât de tare.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, astfel că femeia și-a luat bagajul din casa în care locuia cu soțul și cei doi copii și s-a mutat la părinți.

Citeste si: Andreea Bălan și George Burcea divorțează? Adevărul despre scandalul monstru care a izbucnit după ce el și-a expus drama

Dacă judecătorii vor decide să prelungească ordinul de protecție, femeia va trebui să stea departe de familie timp de 60 de zile. Între timp, oamenii legii o cercetează penal într-un dosar de violență în familie. Singura ei scăpare ar fi să se împace cu soțul agresat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si