Trusă de urgență pentru coronavirus. Suntem in plina epidemie de coronavirus si putem ajunge sa fim izolati in case. Asa ca, este foarte important sa avem o trusa de urgenta cu medicamente folosite, de obicei, pentru tratatarea simptomelor gripei.

Medicii atentioneaza ca antibioticile se iau numai la recomandarea medicului si aspirina nu trebuie administrata copiilor sub varsta de 12 ani.

Citeste si: Coronavirus COVID-19. Cele trei măsuri simple care te pot proteja

Trusa de urgenta pentru coronavirus
Trusa de urgenta pentru coronavirus

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Trusă de urgență pentru coronavirus. „Medicamentele luate dupa ureche nu sunt o solutie pentru sanatatea noastra. Primul lucru atunci cand nu ma simt bine este sa aflu ce mi s-a intamplat si sa evaluez. Apoi transmit aceste lucruri unui asistent sau medic care ne poate spune ce sa facem in mod corect. Orice om are nevoie sa aiba in casa o trusa de urgenta”, a spus Valeria Herdea, conform bzi.ro.

Citeste si:  Dr. Mihail explică: Adevărul despre folosirea de VITAMINA C anti CORONAVIRUS!

Trusa de urgenta pentru coronavirus
Trusa de urgenta pentru coronavirus

Ce trebuie sa avem in trusa de urgenta

  • apa de mare
  • dezinfectant de gat
  • paracetamol
  • ibuprofen

Citeste si: Adevărul despre coronavirus. OMS demontează toate miturile false

Trusă de urgență pentru coronavirus. Aspirina nu se administreaza sub varsta de 12 ani intrucat se poate produce o problema extrem de serioasa la nivel renal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si