Una dintre cele mai iubite actrițe ale Teatrului ”Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheoghe, Mirela Bucur, a murit la doar 52 de ani răpusă de cancer. Artista fusese internată în ultima perioadă a vieții pe patul de spital.

Citeste si: Avocatul și politicianul Lucian Bolcaș a murit

Mirela Bucur a fost consilier local din partea PNL Covasna s-a stins din viață.  A urmat studiile Facultății de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universității Ecologice București, iar în 2007 a obținut Masteratul în Regia spectacolului contemporan la Universitatea de Arte Târgu Mureș.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un celebru actor a murit

De regie s-a apucat în 1998 și a lucrat la spectacole cum ar fi numără ”Querer”, ”Mateiaș Gâscarul” și „Doi Galbeni”. În iunie 2016, a intrat în Consiliul Local Sfântu Gheorghe pe lista Partidului Naţional Liberal.

Citeste si: Doliu în PSD. Lucian Bolcaș a murit!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si