Telespectatorii au ales ca prima sursă de informații Știrile Kanal D, duminica, de la ora 18:00. Declarațiile premierului Ludovic Orban referitoare la cele mai recente decizii ale Guvernului, dar și enumerarea măsurilor adoptate dupa instaurarea stării de urgență în România au fost printre subiectele supuse atenției publice în buletinul informativ de ieri seară, la Kanal D.

Citeste si: Trei persoane reţinute după ce au obligat o tânără purtătoare a virusului HIV să se prostitueze

Astfel, în intervalul de difuzare, 18:00 – 19:00, Kanal D s-a aflat pe primul loc în topul opțiunilor telespectatorilor din întreaga țară, cu 6,5% rating și 14,1% cota de piață. O medie de peste 1.1 milioane de români (1.148.000) au urmărit, în fiecare minut al difuzării, Știrile Kanal D. În minutul de maximă audiență, atins la 18:34, peste un milion și jumătate de telespectatori din întreaga țară au ales Știrile Kanal D ca prima sursă de informații.

Citeste si: Un medic din Italia a povestit într-o postare pe Facebook cum vede zilnic murind pacienții infectați cu coronavirus

Știrile Kanal D de duminică seara, prima ​sursă de informații pentru românii din întreaga țară

Știrile Kanal D de duminică seara


Materialele în exclusivitate cu și despre românii izolați în Italia, difuzate în cadrul emisiunii „Asta-i România”, urmîrite de peste un milion de telespectatori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Stare de urgență în România. Apelul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

Interesul românilor despre situația actuală a conaționalilor din diaspora, izolați departe de casă, este uriaș luând în considerare cifrele obținute, conform Kantar Media, de emisiunea „Asta-i România!", difuzată ieri, în intervalul orar 14:30 – 16:00, la Kanal D.

Situația alarmantă a celor peste un milion de români, captivi în Italia, care trăiesc cel mai negru coșmar, într-o țară închisă, a fost intens urmărită.

Știrile Kanal D de duminică seara

Emisiunea „Asta-i România” a fost prima opțiune a telespectatorilor, atât din întreaga țară, cât și de la orașe. Kanal D a înregistrat 4,9% rating și 13,5% cota de piață, pe targetul Național, și 3,9% rating și 11,1% cota de piață, pe targetul All Urban. Minutul de aur, înregistrat la 15:39, a adunat în fața televizoarelor, peste un milion de privitori (1.153.000).

Citeste si: Cele mai amuzante meme despre coronavirus. Oamenii știu să facă haz de necaz!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si