Daca iti doresti neaparat sa faci anumite schimbari, te poti ocupa singur sau impreuna cu familia, daca locuiti in aceeasi casa. Poti schimba vopseaua lavabila, poti comanda alta gresie si faianta (daca te pricepi sa o montezi) si, bineinteles, poti achizitiona alta mobila. Toate aceste cumparaturi te sfatuim sa le faci online, chiar daca poate vei gasi cateva magazine de specialitate deschise. Este mult mai sigur pentru toata lumea si mai comod pentru tine.

Doar plasezi comanda din confortul casei tale si te bucuri de ea in cel mai scurt timp posibil.

Chiar si in baie poti face mici schimbari, mai ales daca sunt urgente. Spre exemplu, daca ti s-a stricat bateria de lavoar, o poti inlocui foarte simplu, urmand instructiunile ce vin impreuna cu noua baterie sau vizualizand cateva tutoriale pe internet. Trebuie sa ai doar sculele necesare, indemnare si rabdare. Este una dintre schimbarile pe care o poate efectua oricine, deoarece nu este foarte complicata: nu sunt tevi de inlocuit si nu este nevoie de cine stie ce aparatura pentru a monta bateria. Iar daca iti doresti sa achizitionezi o baterie si nu stii ce model sa alegi, o sa iti prezentam in continuare trei baterii lavoare de la GQS, ce se afla printre preferatele noastre.

Grohe Eurosmart Baterie lavoar cu ventil pop-up, marime S este un model clasic, care poate fi montat cu usurinta pe un lavoar cu orificiu inclus. Desi pare simplu, beneficiaza de anumite tehnologii, pentru a-ti face viata mai usoara: EcoJoy, tehnologie care iti permite sa economisesti cu pana la 50% apa, fara a compromite calitatea jetului, StarLight ce ofera un finisaj cromat, rezistent la zgarieturi si foarte simplu de curatat, SilkMove ce permite manevrarea fara efort si un control precis asupra debitului si temperaturii apei, Easy Instalation System, care face toata operatiunea de montare rapida si precisa, datorita racordurilor de alimentare flexibile
si instructiunilor clare de montaj si Pop-up Waste, un ventil usor de operat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Daca iti doresti o baterie inalta, iti recomandam Ideal Standard Vito Baterie lavoar monocomanda inalta. Si aceasta se bucura de numeroase tehnologii, printre care si Easy-fix, pentru o instalare usoara.

Si ultima, dar nu cea din urma, Kludi Balance Baterie lavoar cu ventil pop-up, negru mat. Este o baterie diferita, atat datorita culorii, cat si design-ului. Se integreaza perfect intr-o baie moderna, chiar si intr-una minimalista.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de baterii lavoar si ca vei alege unul dintre aceste modele pentru a-ti infrumuseta baia si pentru a te bucura de cea mai buna experienta cand utilizezi lavoarul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si