„Sunt două grupări criminale care se luptă pentru rute de trafic de droguri spre Statele Unite”, a declarat pentru Reuters procurorul statului Chihuahua, Cesar Peniche.

Forţele de securitate au găsit, vineri seară, 18 trupuri în Madera, iar un bărbat rănit a murit mai târziu la spital.

Au fost confiscate 18 arme de foc, două vehicule şi două grenade, se mai arată în comunicatul emis de autorităţi sâmbătă.

Cercetările continuă.

Citeste si: Reputatul fotograf Victor Skrebneski a murit la vârsta de 90 de ani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Presa locală a raportat că bărbaţii aparţineau unor grupuri ce au legături cu cartelurile Juárez şi Sinaloa, informaţii confirmate şi de Peniche.

Citeste si: Studiu: Cum s-a găsit medicamentul care distruge coronavirusul în 48 de ore

Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat vineri că violenţele între grupările criminale persistă, în ciuda epidemiei de Covid-19, care a izbucnit în ţară în ultima lună.

Citeste si: Ce presupune ordonanta militara numarul 7? Toti romanii trebuie sa stie asta!

Anul trecut, într-o răfuială violentă care a avut loc în timpul zilei, trei femei şi şase copii din comunitatea mormonă au fost ucişi în statul mexican Sonora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si