Vorbim despre Studio 20, cel mai bun studio de videochat non-adult din tara! Aici modelele online sunt rasfatate si duc o viata de regina chiar si in timpul crizei. Mai exact, tinerele care fac parte din marea echipa Studio 20 merg la munca cu limuzina!

Acestea sunt duse si aduse de la studio cu o masina de lux, iar astfel evita riscul infectarii. In plus, in cadrul studioului, modelele online beneficiaza de toate conditiile necesare pentru a-si desfasura activitatea in aceasta perioada.

Studio 20 are grija de sanatatea modelelor sale de videochat si le ofera un mediu sigur de lucru, precum si asigurare medicala privata. Daca decizi sa te alaturi echipei acestui studio, vei putea munci in siguranta in timpul pandemiei de coronavirus si vei avea sansa sa castigi sume mari de bani.

Avand in vedere ca autoizolarea este impusa in aproape toate tarile afectate, foarte multi barbati isi petrec acum timpul pe site-urile de videochat, ceea ce inseamna ca modelele online se bucura in aceasta perioada de castiguri impresionante!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Barbatii sunt dornici sa poarte o conversatie interesanta cu o femeie inteligenta si care are un aspect fizic placut, iar modelele Studio 20 stiu cum sa le capteze atentia si cum sa ii determine sa le contacteze mereu.

Daca si tu vrei sa castigi sume colosale de bani, alege Studio 20 si vei invata de la traineri tot ce trebuie sa stii despre videochat. In primele 3 luni, vei beneficia de un venit minim garantat de 1000 de dolari pe luna, de training si cursuri gratuite, iar dupa ce te vei acomoda cu activitatea, vei putea castiga mai multi bani decat ai visat vreodata!

La Studio 20, vei avea parte de tot sprijinul si promovarea necesara pentru a face performanta in acest domeniu, insa este important sa iti dai silinta si sa incerci sa devii din ce in ce mai buna in ceea ce faci. Daca esti o fire ambitioasa si sociabila, ai toate sansele sa devii un model online de top care se bucura de castiguri lunare de mii de dolari!

De ce sa alegi Studio 20?

Pentru ca este cel mai bun studio de videochat din lume cu o multime de premii internationale in portofoliu. Studio 20 are o experienta de peste 20 de ani in domeniu si a devenit in 2017 primul studio din lume certificat Jasmin la nivel Gold.

Aceasta certificare atesta atat profesionalismul echipei, cat si succesul modelelor online. In plus, a fost primul studio care in 2013 a decis sa renunte treptat la videochatul adult si sa treaca la cel glamour (non-nude). Alege Studio 20 si vei face videochat inteligent in conditii de maxima siguranta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si