Bianca de la Puterea Dragostei a făcut o scenă șocantă de gelozie după ce Livian a intrat cu Ella în camera roșie. Deși nu mai sunt împreună, ea s-a simțit trădată de fostul iubit.
Livian a făcut un live pentru canalul său de Youtube din casa puterea Dragostei din camera roșie. Ella a trecut pe acolo întâmplător și Livian i-a făcut semn să rămână.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” în culmea disperării din cauza Biancăi: „Îmi vine să sparg toți pereții!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Bianca a văzut ce s-a întâmplat, iar în momentul în care Livian a coborât ea a făcut o adevărată criză de gelozie: "Te rog frumos du-te de aici!", i-a spus lui Livian.

Au mers în dormitor unde Bianca a început să-l ia la întrebări:"Deci tu ai chemat-o pe ea? Te întreb așa ca idee."

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba către Bianca: „Emisiunea pentru noi doi s-a terminat!”. Andy Adetu și Bianca un posibil cuplu?!

"Dacă am fi fost împreună și am fi ieșit afară într-un grup de prieteni, tu așa ai face? Tu faci gelozii în gașca noastră, în familia noastră."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si