Barbara Streisand a transformat textul unei piese de pe albumul ei lansat acum doi ani, într-o acuzație la adresa președintelui Donald Trump. Aceasta susține că Trump se face direct vinovat de cele 20.000 de decese din SUA, cauzate de virusul COVID-19.

Vedeta de la Hollywood a postat și pe Tweeter un mesaj, în care scoate în evidență faptul că Trump este "nepotrivit" pentru a conduce statul american.

Donald Trump ținta acuzelor: „20.000 de oameni au murit de COVID-19 din cauza lui Trump!”

Donald Trump ținta acuzelor: „20.000 de oameni au murit de COVID-19 din cauza lui Trump!”

Barbara Streisand, care la alegerile trecute a sustinut-o pe Hilary Clinton, este de părere că Trump este incompetent și chiar "mincinos".

”Am scris o melodie numită „Nu mă minți” după ce Trump a fost ales, pentru că era un mincinos în serie. Acum, cu peste 20.000 de oameni morți din cauza incompetenței și minciunii sale, el a dovedit că nu poate face față adevărului. Nu este capabil să conducă această națiune... mai ales într-o perioadă de criză ”, a scris actrița câștigătoare a premiului Oscar, potrivit Breitbart.

Vedeta nu a încetat niciodată să își exprime antipatia față de președintele republican. Anul trecut, aceasta a postat o fotografie sugestivă, în care Donald Trump apare călcat de tocul pantofilor președintelui Camerei, Nancy Pelosi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai mult, Barbara a declarat că Trump ar trebui să fie primul președinte "anti climat" eliminat din funcție.

Citeste si: VIDEO| Blocați pe drum spre Germania: Mii de români care n-au putut să ia avionul au încercat să iasă din țară prin vămi

Citeste si: Tulcea: Bărbat amendat cu 10.000 de lei pentru că a mers să se tundă

Citeste si: Coronavirus- Italia a depăşit pragul de 20.000 de decese

Recent, câștigătoarea și a unui premiu Grammy și-a exprimat public susținerea pentru posibilul candidat la președinția SUA, Joe Biden.

„Îl susțin din toată inima pe Joe Biden pentru președinție. Trump trebuie să fie învins în noiembrie, înainte de a face mai multe daune democrației noastre, mediului nostru, precum și pentru sănătatea și siguranța noastră”, a afirmat Barbara Streisand într-o postare din martie.

Citeste si: Nelu Tataru, anunt extrem de important pentru toti romanii! Cat se poate prelungi starea de urgenta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si