În România, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 se ridică, în acest moment, la peste 6800, dintre acestea 1051 sunt vindecate, în carantină sunt aproape 24.000 de persoane și alte peste 67.000 se află izolate la domiciliu, conform ultimului buletin de presă emis de grupul de comunicare strategie.

Pandemia de coronaviris la polițtii români! 54 sunt infectați, cinci sunt în carantină și 266 izolați

În mod surprinzător sau nu, îmbolnăvirile încep să se înmulțească și în rândul oamenilor legii, cei care încearcă să mențină ordinea pe străzi, în instituții sau magazine. Astfel, după ultimele statistici, din totalul de 325 de polițiști, 54 sunt infectați cu virusul necruțător, cinci sunt în carantină și 266 izolați, conform Poliției Române. În plus, și angajații IGSU sunt în carantină sau izolare în număr de 239 de persoane, 21 fiind confirmate pozitiv, dintre acestea doar șase militari sunt în Suceava, cel mai mare focar de infecție din țara noastră, conform IGSU (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență)

Polițiști s-au îmbolnăvit de coronavirus în România și, în special, la Suceava, cel mai mare focar 

Avem astfel, oficial, câți polițiști s-au îmbolnăvit de coronavirus în România, dar am mai trebui specificat că 30 dintre ei sunt numai la Suceava!!! Majoritatea celor de acolo s-au infectat în special de la soții, care lucrau fie în spital, fie în contact cu oamenii, în timp ce alții, pur și simplu, au luat virusul de la cunoștințe care au venit din străinătate și nu au intrat în autoizolare.

Și în București sunt polițiști infectați, precum cei de la secția 19, acolo unde pacientul zero a fost o tânără agentă, aflată într-o patrulă cu un jandarm, acesta fiind cel de la care a luat virusul. Tânăra polițiștă, la două-trei zile după efectuarea patrulei de opt ore, s-a simțit rău și i s-a recomandat să rămână acasă, ulterior însă încă alți 25 de oameni ai legii ai aceleași secții au intrat în autoizolare, fiindcă au interacționat sau au lucrat în același spațiu cu colega lor. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus: ce spune Politia despre cei care ies sa cumpere miel de Paste. Vor fi amendati sau nu?

Citeste si: Politist din IPJ Timis, dezvaluiri din sistem in timpul starii de urgenta: "Sefii pun presiune sa dam mai multe amenzi"

Citeste si: OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decât gripa de tip A (H1N1)

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În urma acestei statistici, iar numărul de infectări se poate modifica de la o zi la alta, sunt voci din rândurile sindicaliștilor care se plâng de faptul că oamenii legii nu sunt suficient de bine protejați și o recomandare ar fi cumpărarea de dispozitive cu electroșocuri, pentru ca astfel agenții și ofițerii să intre cât mai puțin în contact cu persoane violente, printre acestea, pot fi și carantinați sau suspecții de infectare cu coronavirus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si