Baiț pentru miel. Varianta 1: Cu lămâie

Baițul cu lămâie este foarte popular. E simplu de făcut și, în plus, dă o aromă plăcută fripturii. Iată de ce ingrediente ai nevoie:

120 de ml ulei de măsline
120 de ml zeamă de lămâie
120 ml vin alb/roșu
60 ml miere

Baiț pentru miel

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

2 linguri de rozmarin proaspăt tocat
3 linguri de mentă
4 căței de usturoi
1 linguriță de sare
piper,după gust

Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!

Baiț pentru miel

Baiț pentru miel. Varianta 2: Cu bere

Carnea de miel marinată cu bere este delicioasă. Friptura se va topi în gură. De ce ai nevoie:

Citeste si: Miel la cuptor în stil grecesc. Firptura perfectă pentru masa de Paște

250 ml bere brună
2 linguri ulei de susan
1 linguriță de usturoi tocat
1 linguriță de oregano uscat
1 linguriță de sare grunjoasă
1 linguriță de piper
boia ardei iute după gust

Baiț pentru miel

Citeste si: Stufat de miel. Rețeta bunicilor. Cum se prepara în trecut cel mai bun stufat de Paște

Baiț pentru miel. Varianta 3: Cu oțet

Pentru cei care nu suportă mirosul de miel, acest baiț este soluția. Carnea va avea un miros plăcut. Ce ingrediente se pun:

900 de ml apă rece
100-150 ml oțet de vin
o sticlă de 750 ml vin alb demisesc
boabe de piper
ienibahar

Baiț pentru miel

3-4 frunze de dafin
3-4 căței de usturoi
câteva felii de ceapă albă
zeamp de la o lămâie
sare după gust
boabe de coriandru ușor zdrobite

Citeste si: Baiț miel. E rețetă grecească pentru masa de Paște


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si