„Amenințarea acestei pandemii produce încă o presiune uriașă asupra Europei. Numărul de infectări din toată regiunea continuă să crească. În ultimele zece zile, numărul cazurilor raportate aproape că s-a dublat, ajungând la aproape un milion. Asta înseamnă că jumătate din bilanțul mondial al COVID-19 este în Europa.

Citeste si: Ursula vor der Leyen: UE datorează scuze Italiei. Ce spune despre medicii români

Din primele zece țări din regiune cu cele mai multe cazuri de infectare, au fost înregistrate evoluții optimiste în ceea ce privește scăderea infectărilor în Spania, Italia, Germania, Franța și Elveția în ultimele săptămâni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus România. Bilanțul persoanelor infectate ajunge la 7.707

Însă, aceste mici semnale pozitive din anumite țări sunt contrabalansate de creșterea constantă sau bruscă a cazurilor în țări ca Marea Britanie, Turcia, Ucraina, Belarus și Rusia. Următoarele săptămâni vor fi critice pentru Europa”, a spus Hans Henri P. Kluge, director OMS Europa, conform digi24.ro.

Citeste si: Cum a fost surprinsă Alina Crișan, fosta membră a trupei ASIA! Blondina nu a mai rezistat în casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si