Salata boeuf de Paște. Aceasta este rețeta corectă! Ani la rând, mulți au preparat-o greșit
Salata boeuf este delicioasă și nelipsită de pe mesele de Paște ale românilor. Din păcate, mulți o prepară greșit! Iată secretele salatei boeuf!
Salata boeuf. Mulți prepară, an de an, salata boeuf de sărbători, dar fac o greșeală foarte mare. Carnea de vită este ingredientul care nu trebuie să lipsească din acest preparat. De altfel, e cea care dă tot gustul incredibil de bun!
Unii o prepară cu carne de pui, dar aceasta este extrem de fadă și nu va contribui la savoarea salatei.
Salata boeuf. Cartofii şi morcovii se fierb separat. De asemenea, carnea de vită trebuie fiartă bine până când devine moale.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Salata boeuf. Toate ingredientele trebuie tăiate cât mai fin, în cubulețe.
Salata boeuf. Ingrediente: 400 grame carne de vită, 300 grame mazăre fiartă, 12 cartofi, 3 morcovi, o albitură, o ţelină mică, castraveţi muraţi şi gogoşari în oţet, sare, piper, o lingură de muştar, maioneză după gust.
Salata boeuf. Mod de preparare: Cartofii se pun într-un vas la fiert, întregi, în timp ce morcovul, albitura, ţelina și carnea se taie bucăţi și se adaugă ulterior. Se toarnă apa până la jumătatea vasului, urmând să se mai completeze pe parcursul fierberii.
Când legumele și carnea au fiert se scot și se lasă la răcit.
Salata boeuf. Se taie mărunt și se amestecă în castron cu mazărea, maioneza, muştarul, sarea, cimbrul şi piperul, după gust.