Sarmale. Cum se prepară cele mai gustoase sarmale pentru masa de Paște
Sarmale. Multe gospodine aleg să facă sărmăluțe pentru masa de Paște. Iată o rețetă simplă, ușor de preparat!
Sarmale. De ce ai nevoie:
un kilogram de carne tocată
două cepe
două linguri de bulion
o ceaşcă cu orez
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
sare, piper- după gust
un ou
frunze de varză murată.
Sarmale. Cum se prepară:
Se curăţă şi se toacă mărunt ceapa, apoi se călește puțin. Adăugați cele două linguri de bulion şi le mai lăsaţi câteva minute pe foc.
Sarmale. Într-un castron mare, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine.
Luaţi câte o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi.
Sarmale. Se pun câteva frunze de varză pe fundul oalei în care urmează să le fierbeţi. Așezați sarmalele, iar deasupra acoperiți cu varză murată tocată.
Lăsați-le la foc mediu circa două ore.