Drob de Paște. Greșeala pe care o fac mulți când îl prepară. Strică tot preparatul
Drob de Paște. Este unul dintre cele mai populare preparate de pe masa de Paște, dar încă mai are multe secrete. Iată câteva greșeli pe care să le eviți!
Drob de Paște. Secretul unui drob pufos este următorul: bate bine ouăle înainte de a le pune în compoziția de drob. Dacă faci acest lucru drobul tău va ieși pufos. Drobul se coace la cuptor la o temperatura de 175 grade C timp de 30 minute.
Ingredientele principale sunt măruntaiele de miel (ficat, plămâni, splină, inimă și rinichi) sau de pui, verdețuri (ceapă verde, mărar, pătrunjel, usturoi, leuștean), ouă (crude și fierte), pâine înmuiată în apă sau lapte. Măruntaiele fierte și tocate sunt amestecate cu celelalte ingrediente și condimente (sare, piper), scrie bzi.ro.
Drob de Paște. Prapurul mielului este așezat într-o tavă, peste care se pune amestecul de carne. Drobul de miel este unul dintre cele mai apreciate mâncăruri tradiționale, existând o serie de variații ale rețetei. Una dintre acestea este utilizarea unei foi de aluat în locul praporelui. În majoritatea variantelor se așază ouă fierte în centrul acestuia.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Drob de Paște. În mod tradițional, pregătindu-se pentru sărbătorile pascale, credincioșii ortodocși jertfesc un miel ce simbolizează jertfa lui Hristos pentru mântuirea neamului omenesc.
Din acesta sunt realizate o multitudine de preparate ce vor fi servite de întreaga familie, alături de ouă roșii și pasca cu brânză.Drob de Paște. În lume există un număr de preparate asemănătoare cu drobul de miel, dar cel mai cunoscut este haggis-ul scoțian. Una dintre diferențele principale dintre aceste preparate este faptul că haggis-ul se fierbe în burtă de oaie și nu conține o cantitate mare de verdețuri precum drobul românesc