Ouă umplute. Trei rețete geniale pentru ouăle rămase de la Paște
Ouă umplute. După Paște, mereu rămânem cu mutle ouă fierte în frigider. Iată cum le poți transforma în aperitive delicioase!
Ouă umplute. Ingrediente:
trei avocado
sucul de la jumătate de lămâie
6 ouă fierte
200 de g iaurt
sare
Ouă umplute. Cum se prepară:
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Se pune sare după gust, după care se umplu jumătățile de albușuri fierte.
Ouă umplute. Ingrediente:
6 ouă
150 g ficăței de pui
30 g unt
sucul de la o lămâie
sare
pătrunjel tocat.
Ouă umplute. Cum se prepară:
Ficățeii fierți se amestecă cu gălbenușurile, pătrunjelul tocat, untul și sarea.
Se umplu jumătățile de ouă cu această compoziție. Pentru decor, puteți folosi mai mult pătrunjel tocat.
Ouă umplute. Taie ouăle fierte în jumătate, scoate gălbenuşurile şi introdu-le într-un blender.
Adaugă 1/3 ceaşcă de brânză cottage, 1/4 ceaşcă de maioneză, 3 linguri de ceapă verde sau alt tip de verdeaţă tocată, 2 linguriţe de muştar şi amestecă până când obţii o consistenţă cremoasă şi omogenă.Adaugă câte două linguriţe de pastă în fiecare jumătate de albuş şi presară deasupra paprika, pentru aspect.