Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Ruby Cântăreața este muzica. Deși Remus-Ionuț Dumitrache, cunoscut drept Jador, a devenit renumit în urma participării la emisiunea „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, el se menține în top în showbiz-ul românesc.

ruby și jador de la puterea dragostei

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Citeste si: Sergio de la Puterea dragostei a reapărut în emisiune. Andreea Mantea anunță decizia radicală

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Citeste si: Puterea Dragostei. Concurenții, în stare de șoc: Decesul a fost anunțat: ”De ce așa, de ce acum... De ce?

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a pus definitiv punct realației cu Bianca

Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Ruby Cântăreața

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Jador de la „Puterea Dragostei” s-a lansat pe piața muzicală din România, în urmă cu an, și de atunci se numără printre primii cântăreți de pe Youtube. Fostul concurent al emisiunii s-a lansat cu o manea, iar de atunci continuă să scoată hit după hit, ba chiar a ajuns să colaboreze cu nume cunoscute din muzica lăutărească.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

ruby și jador de la puterea dragostei

ruby și jador de la puterea dragostei

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. De data aceasta, Ruby s-a filmat pe contul său de Instagram fredonând una dintre cele mai noi piese cântate de Jador: „Dau moda!”.

Focoasa brunetă se afla alături de mai mulți prieteni, iar când a postat filmulețul nu a ezitat să-l eticheteze și pe Jador în postare. Jador a share-uit și el filmulețul pe contul său oficial. Se anunță cumva o colaborare profesională între cei doi?!

ruby și jador de la puterea dragostei

Ruby și Jador de la Puterea Dragostei. Citeste si: Jador e cu Georgiana! Dovada a aparut pe internet! Cantaretul, atacat dur: "Cum o sustii pe Ella?"

ruby și jador de la puterea dragostei

ruby și jador de la puterea dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si