O linie ITP performantă poate face diferența între succesul și eșecul unei stații ITP. Pentru o afacere al cărei principal obiect de activitate este legat de inspecția tehnică a vehiculelor, nivelul dotărilor joacă un rol foarte important în calitatea serviciilor oferite. Iar calitatea acestor servicii va avea, la rândul ei, un impact asupra siguranței șoferilor și a pasagerilor care călătoresc în aceste vehicule. Tocmai de aceea, e foarte important să nu tai scurtături atunci când vine vorba de echipamentele folosite în  activitatea ta.

Bineînțeles, nu trebuie pierdut din vedere faptul că aparatura și echipamentele de calitate vin întotdeauna cu un cost pe măsură, un cost pe care nu mulți antreprenori nu îl au la îndemână. Din fericire, însă, poți folosi fonduri nerambursabile pentru a finanța dotarea afacerii tale cu echipamente eficiente și performante care să te ajute să livrezi servicii la un nivel ridicat de profesionalism. Spre exemplu, prin programul Start-up Nation 2020 poți obține o finanțare de până la 250.000 de RON pentru afacerea ta, cu niciun fel de contribuții personale. 

Există, desigur, și alte programe de finanțare, cum ar fi POR (Programul Operațional Regional), prin care suma finanțată este cuprinsă între 200.000 și 1.000.000 de euro, dar care necesită contribuții personale în cuantum de 30%-45%, în funcție de regiune. Fiecare program de finanțare, fie că este unul european sau național, are beneficiile și dezavantajele lui.

Important este să-l alegi pe cel care se potrivește cu bugetul și modelul de operare al afacerii tale. Iată câteva beneficii ale accesării fondurilor nerambursabile:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Înlătură presiunea succesului imediat

Când investești într-o linie ITP camioane, îți dorești să începi imediat lucrul pe acea linie, considerând că investiția nu este una redusă. Cu toate acestea, poate trece puțin timp până când potențialii tăi clienții se vor familiariza cu noul serviciu pe care îl oferi. Din fericire, faptul că achiziția echipamentelor s-a făcut prin finanțare înlătură o parte din povara urgenței de pe umerii tăi, astfel că îți poți permite să aștepți o perioadă până când încep să vină clienții, iar asta fără să suferi financiar.

Pot fi folosite pentru reducerea sau eliminarea multor costuri

Fondurile nerambursabile pot fi utilizate și pentru reducerea costurilor fixe ale afacerii, fie că este vorba despre consumul de energie, costuri legate de închirierea sau chiar achiziția de spații de lucru. De asemenea, pe durata de implementare a proiectului, aceste fonduri pot fi utilizate și pentru plata salariilor, astfel încât pot reduce considerabil povara financiară lunară, oferindu-i afacerii tale răgazul de a crește și a se dezvolta. Astfel, nu doar că vei putea folosi aceste fonduri pentru a reduce cheltuielile, dar și pentru a câștiga timp, accelerând evoluția companiei pe care o conduci.

Asigură accesul la echipamente de calitate

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Accesând fonduri nerambursabile, îți permiți să faci investiții mai mari în echipamente și aparatură. Practic, nu mai este nevoie să fii conservator când vine vorba de costul de achiziție al echipamentelor, ceea ce înseamnă acces la aparatură de calitate, mai durabilă. Deși trebuie să te încadrezi în bugetul total al proiectului tău, asta nu înseamnă că nu te poți orienta către echipamente și aparatură performante, eficiente, care să te ajute să oferi cele mai bune servicii posibil.

Iar pentru că toate echipamentele eligibile în cadrul acestor proiecte trebuie să fie noi, vei putea fi sigur că afacerea ta va opera fără sincope o perioadă lungă de timp. O linie ITP autoturisme nouă și de bună calitate va funcționa la parametri optimi ani de zile, fără să ai grija defecțiunilor și a costurilor aferente reparațiilor. Accesul la aceste fonduri îți deschide ușa către beneficiul unei activități fluide și eficiente, care să le ofere clienților tăi securitate și profesionalism, iar ție siguranță financiară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si