Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Andreea Pirui a izbucnit și îl face praf pe Livian de la „Puterea Dragostei” și pe Ligi. Blonda este supărată că în acest conflict, iubitul ei Marius nu îi ia apărarea.

Andreea Pirui îl face praf pe Livian de la „Puterea Dragostei”: „Ești iubitul lui Ligi?!”

Andreea Pirui îl face praf pe Livian de la „Puterea Dragostei”: „Ești iubitul lui Ligi?!”

Andreea Pirui îl face praf pe Livian.
„Iubire, dar i-am spus!” a menționat Marius de la „Puterea Dragostei.

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba după ce a primit cartonașul galben: "Mi-am îndeplinit misiunea!"

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Citeste si: Sergio de la Puterea dragostei. Fotografia ascunsă, până acum, din trecutul lui

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a pus definitiv punct realației cu Bianca

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. „Ei vor să se răzbune pe mine pentru ce am zis!” a declarat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Andreea Pirui a adăugat: „Pe Livian sunt nervoasă! Ai văzut tu că Ligi ține cu voi și sari tu să-i iei apărarea ei. Știu eu ce are el în cap, știu ce strategii ai, Livian! Ești iubitul ei sau ce, că nu înțeleg?”.

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Andreea Pirui și Ligi de la „Puterea Dragostei” s-au certat din cauza unor incidente matinale de la hotel. Situația a degenerat și astfel s-au implicat și alți concurenți în discuție.

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. „Nu vreau să fac parte din dialogul ăsta plin de tensiune!” a menționat Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Ella de la „Puterea Dragostei” a adăugat că Ligi este sensibilă. Pirui a acuzat că s-a trezit târziu și întârzia la emisiune, așa că s-a grăbit să facă duș și să se îmbrace. Blonda Pirui a aprins becul și Ligi s-a enervat.

Andreea Pirui îl face praf pe Livian de la „Puterea Dragostei”: „Ești iubitul lui Ligi?!”

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” susține că Livian încearcă să o pună într-o lumină proastă.

Andreea Pirui îl face praf pe Livian. Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tranșant după scandalul cu Cătălin: „M-a sunat tata și mi-a zis să te mănânc”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si