Căpșuni. Cel mai recomandat ar fi să le consumăm fructele și legumele când este sezonul lor. În pieţe, au apărut deja căpşunile, însă acestea nu sunt, sub nicio formă, româneşti. Așa că nu vă lăsați păcăliți!

MARE ATENŢIE! Căpşunele româneşti se coc la jumătatea lunii mai, nu mai devreme!

Căpșuni

Acoperite cu o pieliţă foarte permeabilă, care le ajută să absoarbă umezeala, căpşunile "înghit" ca un burete şi toate otrăvurile cu care sunt stropite.

Citeste si: Roșiile românești au apărut în piețe. Adevărul neștiut despre aceste tomate. Cât costă un kilogram?- VIDEO

Căpșuni

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Căpșuni. Nu mai puţin de 53 de substanţe toxice au fost descoperite, la analize, de cercetătorii americani. De aceea nu ar fi recomandat să cumpărați căpșuni în această perioadă.

În maxim două săptămâni vor apărea deja căpșunile naturale și vă veți putea bucura din plin de ele!

Căpșuni

Citeste si: Căpşunile cu gust de plastic se găsesc în această perioadă în piețe. Mare grijă! Ce conţin, de fapt

Căpşunile se regăsesc în topul celor mai bogate fructe în antioxidanţi, însă pe cât sunt de apetisante şi gustoase, pe atât sunt de periculoase.

O porţie de căpşuni conţine 134 mg de potasiu şi ajută la menţinerea presiunii sângelui la nivel normal, acţionând ca un amortizor împotriva efectelor negative ale sodiului. Astfel, reducând lipoproteinele LDL, inflamaţia şi presiunea sângelui, căpşunile sunt considerate cele mai bune fructe pentru sănătătatea inimii.

Căpșuni

Căpșuni. Medicii nu recomandă căpşuna în alimentaţia copilului mai mic de un an, deoarece este un fruct cu un ridicat potenţial alergen. Alergiile la fructe sunt în mare parte ereditare, spun medicii.

Citeste si: Inghetata dupa reteta Oliviei Steer. "E cea mai simpla, rapida si sanatoasa"

Căpşunele sunt cele mai periculoase din acest punct de vedere. Partea din fructe care determina apariţia alergiei este cel mai adesea coaja.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si