Românii au pornit spre locurile de munca din Italia, Germania, Franta sau Anglia, dar controlul la froniera este unul extrem de riguros. Granicerii maghiari au lasat sa treaca masini doar in grupuri de cate 30.

Nici la intrarea in tara lucrurile nu au stat mai bine. Muncitorii sezonieri, care au fost la cules de sparanghel, s-au intors acasa. Cei care nu au avut mijloace de transport proprii au trecut vama pe jos.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Asta dupa ce au fost lasat de masinile de ocazie la mare distanta de granita. Afluxul a fost atat de mare, incat oamenii au asteptat chiar si sapte ore sa intre in Romania.

Extenuati și cu nervii intinsi la maximum, oamenilor nu le-a mai pasat de masurile de distantare sociala. Sute dintre ei s-au inghesuit la tonetele politistilor de frontiera ca sa li se verifice actele.

Vecinii maghiari au acceptat să redeschidă și vama Borș pentru ieșirea din țară cu scopul de a decongestiona ambuteiajul de la Nădlac. Tranzitarea Ungariei este permisă în intervalul 7 dimineața – 1 noaptea, ora României, pe culoare speciale.

Citeste si: Amintirile lui ÎPS Pimen cu Patriarhul Teoctist, din timpul Facultății de Teologie

Citeste si: Gabriela Firea, prima reacţie după petrecerea din Parcul Herăstrău

Citeste si: Ovidiu Lipan Țăndărică a devenit bunic! "Da, am devenit bunic în pandemie"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si