Joi seară, MInisterul brazilian al Sănătăţii a transmis că numărul total al deceselor înregistrate în cea mai populată ţară din America de Sud este de 20.047.

În plus, 18.508 noi contaminări au fost depistate, aducând totalul la 310.087.

Brazilia se clasează acum pe locul al treilea între cele mai afectate ţări din lume, după Statele Unite (1,57 milioane de cazuri) şi Rusia (317.554 de cazuri).

Citeste si: Raed Arafat: „Există informații în spațiul public menite să creeze haos și să scadă credibilitatea autorităților”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ciuda creşterii numărului de contaminări şi de decese, preşedintele Jair Bolsonaro continuă să minimizeze pericolul reprezentat de boală, pe care o caracterizează drept „o mică răceală”.

Citeste si: Juventus Torino: Rezultatele testelor pentru coronavirus, negative

Bolsonaro a spus joi, cu câteva ore înainte de raportările ministerului, că ameninţarea reprezentată de pandemie a fost exagerată cu „multă propagandă”.

Citeste si: Doliu la Casa Albă. A fost răpus de coronavirus. Vestea care a șocat toată America

La nivel mondial, de la depistarea noului coronavirus la finalul anului trecut în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 5,1 milioane de cazuri şi 332.925 de decese, potrivit datelor Johns Hopkins University.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si