Fiica lui George Floyd trece prin momente de cumpănă. Tatăl ei a fost sugrumat de un polițist, în timp ce era arestat în Minnesota, SUA. Gianna Floyd, fiica afro-americanului în vârstă de 46 de ani, a stârnit lacrimi în ochii tuturor, după ce a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare la adresa tatălui său.

Copila a fost filmată pe umerii unui prieten de familie și a vorbit din suflet despre tatăl său, aducând numai cuvinte de laudă la adresa lui, potrivit presei internaționale.

În imagini, fiica lui Floyd, strigă tare: „Tati a schimbat lumea”.

Mesajul plin de emoție transmis de fiica lui George Floyd: „Tati a schimbat lumea”

Imaginile au fost făcute publice de Stephen Jackson. Fostul jucător de baschet a postat filmulețul pe contul de Instagram și a cerut să se facă dreptate prietenului său. În descrierea clipului, Jackson a scris: ”Așa e GiGi, tati a schimbat lumea, George Floyd, numele schimbării”. De asemenea, fostul jucător a ținut să precizeze că era adesea numit drept geamănul lui Floyd și că lucrurile nu vor rămâne așa.

fata lui george floyd mesaj

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama fetei este și ea devastată după pierderea lui George Floyd. În lacrimi, Roxie Washington a declarat că fetița ei va trebui să crească acum fără tată.

Citeste si: VIDEO| Şi-a ameninţat profesorul cu maceta

Citeste si: Boris Johnson condamnă în Parlament moartea „ruşinoasă” şi „de neiertat” a lui George Floyd

Citeste si: Raluca Turcan: „Judecătorii Curţii Constituţionale pun în pericol funcţionarea statului român”

”Vreau să i se facă dreptate pentru că el era bun... Şi aceasta este dovada că el a fost un om bun. Gianna nu mai are tată. El nu o va mai vedea crescând, terminând şcoala. Nu o va conduce niciodată spre altar. Dacă va fi vreo problemă în care să aibă nevoie de ajutor de la tatăl său, ea nu-l mai are”, a declarat ea, cu ochii în lacrimi.

Citeste si: Este sau nu aerul conditionat o sursa de imbolnavire cu coronavirus. Alexandru Rafila a vorbit despre studiul care a alertat lumea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si