Andreea Pirui l-a acuzat pe Livian că are relație acasă. Renata ar fi numele iubitei sale.

Tot scandalul dintre ei ar fi pornit după ce Andreea Pirui s-a certat cu Bianca. Marius i-a dat cu perna în față Biancăi din greșeală, iar Bianca a crezut că totul a fost intenționat, deși concurentul i-a explicat că nu a vrut să o nimerească pe ea.

Citeste si: Cum a petrecut Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” de ziua lui. Vezi ce cadou a primit de la iubita sa, Andra Volos

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După toată scena, Andree Pirui a aruncat bomba și a țipat către Bianca: "De ce minți lumea și de ce nu vă ascumați că ați fost aseară la hotel împreună? Tu, Bianca, nu ai plecat cu noi odată la emisiune, ai venit după, separat cu taxiul. De ce nu vă asumați ce faceți? Voi în emisune doar mințiți!"
După toate aceste acuzații, discuția s-a aprins mai rău, Andreea Pirui jignind-o pe Bianca, făcând-o prostituată.
Aceasta nu s-a lăsat mai prejos și i-a spus Andreei să-și vadă de teaba ei pentru că "s-a culcat cu jumătate de Zalău", iar apoi Andreea aruncă bomba și a spus că Bianca s-a culca cu Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador de la „Puterea Dragostei”- gest umanitar: „Le-a ars casa!”

În ultimele replici pe care și le-au aruncat una celeilalte, Bianca i-a spus Andreei că așa cu ea inventeză lucruri despre ea, va face și ea la fel.

Livian a intervenit și el în cearta celor două și i-a spus Andreei: "Pirui, tu prosteai bărbați de bani prin Italia!"

"Liviane, sunteți niște muritori de foame! Tu și familia ta luai bani cu împrumut!", i-a răspus la repică Andreea Pirui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si