Horoscop 9 iunie 2020. Berbec

Nativii Berbec au o hartă astrală care anunță că pot fi dominați de impulsivitate, mai ales în discuțiile cu prietenii. O stăpânire de sine mai mare ar putea evita apariția unor mici conflicte sau discuții în contradictoriu.

La serviciu sunteți raționali și analitici, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Relațiile sentimentale sunt de asemenea frumos aspectate. 

Aveți nevoie de o atenție specială iar partenerul v-o oferă creând momente foarte frumoase acasă. Chiar și cei singuri au șansa ca azi să întâlnească pe cineva care să-i determine să se gândească la o relație serioasă pentru viitor.

Citeste si: Horoscop. Cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie

Horoscop 9 iunie 2020. Taur

Nativii Taur se vor simți foarte bine în compania partenerului de viață și toată ziua vor aștepta seara. Nu au niciun dubiu în privința partenerului, iar asta le dă un sentiment de încredere și de fericire.  Nativii singuri au însă nevoie de timp pentru a se decide dacă-și doresc sau nu să înceapă o relație serioasă, ei mai au nevoie de câteva confirmări privind compatibilitatea.

Capitolul sănătate este frumos aspectat și tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați mai mult.

Horoscop 9 iunie 2020

La serviciu va trebui să faceți pașii necesari pentru prezentarea unui proiect sau pentru lansarea acestuia. Nu evitați discuțiile pe teme profesionale cu partenerii din exterior, pot să apară noi oportunități.

Horoscop 9 iunie 2020. Gemeni

Nativii Gemeni vor acorda o atenție mai mare stilului de viață. Vor să adopte un trai sănătos și ordonat, așa că un pot alege un program de aerobic acasa sau in aer liber care să le îmbunătățească condiția fizică.

In relații au câte ceva de împărțit cu partenerul de viață și se gândesc cum vor putea gestiona aceste discuții în viitor. –ar trebui să uite că o relație înseamnă acceptare și toleranță față de celălalt. Nativii singuri se pot trezi  cu o invtație pentru petrecerea unui concediu și vor oscila dacă să accepte sau nu. Persoana care vă curtează nu este exact genul vostru, iar șansele unei reușite sunt minime.

La serviciu veți fi cu capul în nori și asta poate genera o discuție mai dură cu unul dintre colegi.

Citeste si: Trei zodii care nu luptă deloc pentru dragoste. Ele renunță ușor la relațiile de cuplu

Horoscop 9 iunie 2020. Rac

Nativii Rac sunt preocupați în ultima perioadă de relația de cuplu. Se gândesc că nu sunt destul de buni și teama că își pot pierde perechea îi cam macină. Sfatul astrelor este să lase de-o parte aceste gânduri negative și să trăiască în prezent, să fie ei înșiși și să ofere atenție și pasiune acestuia. Nimeni nu este perfect. Nativii singurii ar trebui să înceteze să mai trăiască în trecut. Gândurile la fostul partener îi va împiedica să construiască o altă relație pentru care oricum nu sunt pregătiți.

Horoscop 9 iunie 2020

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Este o zi in care  vă puteți simți letargici și obosiți. Gândurile sunt cele care ne controlează viața și suntem ceea ce gândim. Ce-ați spune de un pic de optimsm?

La serviciu se poate să aveți probleme în a lucra alături de echipa voastră. Este adevărat că nu sunt cei mai buni, dar mai multă înțelegere din partea voastră ar putea ușura ziua.

Horoscop 9 iunie 2020. Leu

Anumiți oameni din sfera profesională vor profita de flexibilitatea voastră pentru a vă face să lucrați mai mult, uneori chiar și după orele normale. Este important să puteți stabili limite la început. Poate ar trebui să vă echilibrați mai bine timpul alocat serviciului și cel pentru relaxare.

Atmosfera de acasă va fi ușor tensionată și o discuție cu partenerul va fi inevitabilă. Încercați să ajungeți pe aceeași lungime de undă cu acesta! Nativii singuri pot fi dezamăgiți dacă recent au început o nouă relație. Vor trebui să învețe că lucrurile se fac pas cu pas!

Citeste si: Horoscop. Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

Horoscop 9 iunie 2020. Fecioară

Nativii Fecioară vor face  planuri de schimbare  a rutinei de acasă. Simt că obiceiurile zilnice au pus stăpânire pe relația lor și vor să aducă ceva interesant în și nou. Nativii singuri sunt favorizași de planeta Venus și au șanse foarte mari să  întâlnească o persoană potrivită. Nu refuzați ieșirile!

La serviciu, în  ciuda faptului că sunteți suprasolicitat, sarcinile voastre se pot înmulți.

Horoscop 9 iunie 2020

Horoscop 9 iunie 2020. Balanță

Nativii Balanță au fost preocupați în ultima perioadă cu serviciul iar rezultatele lor sunt apreciate de către șefi. Acasă însă, puteți deveni ușor paranoic crezând că partenerul vă ascunde ceva.Analizați puțin situația și vedeți dacă nu cumva voi sunteți ce v-ați îndepărtat de partener. Lăsați bănuielile nefondate să dispară!

Nativii singuri pot primi invitații, dar vor continua să cântărească propunerile. Aveți grijă să nu exagerați!

Horoscop 9 iunie 2020. Scorpion

Nativii Scorpion vor avea  o discuție cu partenerul de viață despre proiectele comune de viitor. Vor avea tendința de a fi irascibili fapt ce v-ar putea cauza probleme în viața intimă.  Nativii singuri vor prefera să petreacă un timp de calitate cu prietenii sau citind o carte bună în loc să se gândească la un viitor partener.

O plimbare v-ar putea relaxa și v-ar scăpa de stresul acumulat.

La serviciu,  superiorii vă apreciază cu adevărat natura și capacitatea meticuloasă de a acorda o atenție deosebită detaliilor. Munca în echipă se va dovedi a fi productivă.

Citeste si: Trei zodii care nu luptă deloc pentru dragoste. Ele renunță ușor la relațiile de cuplu

Horoscop 9 iunie 2020. Săgetător

Nativii Săgetător vor dori  să se retragă puțin din tumultul cotidian. Se pot simți epuizați și vor evita aproape orice tip de contact.  Acasă pot deveni prea protectori cu partenerul de viață, iar acesta s-ar putea să simtă nevoia de un spațiu doar al lui. Nu exagerați!

Nativii singuri au de învățat lecția comunicării. Dacă vor cu adevărat o relație ar trebui să-i lase pe ceilalți să-i cunoască.

Horoscop 9 iunie 2020. Capricorn

Nativii Capricorn pot fi  copleșiți de solicitări și sarcini.  Acesta poate declanșa o nemulțumire a partenerului  care v-ar putea face câteva reproșuri. Asigurați-l  că este la fel de important pentru voi și că are un loc special în viața voastră.

Nativii singuri sunt încă temători de o nouă relație din cauza eșecurilor  sentimenatale din trecut.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

La serviciu, sunteți activi și faceți eforturi pentru a vă perfecționa. Șefii sunt mulțumiți de rezultatele voastre.

Horoscop 9 iunie 2020. Vărsător

Nativii Vărsător pot resimți oboseala acumulată în ultima perioadă. Un somn bun și reglarea programului de odihnă v-ar aduce mai multe beneficii decât vă așteptați.

La serviciu pot sa apară schimbări pozitive în starea de fapt curentă și sunteți pe lista de promovare sau propuși pentru o mărire de salariu.

Acasă însă, se poate să primiți mici reproșuri din partea persoanei iubite. Explicați-le pe îndelete, păstrați-vă calmul și nu dați curs discuțiilor conflictuale.

Nativii singuri au tendința de a fi neîncrezători în orice persoană nouă care le apare în viață.

Citeste si: Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Horoscop 9 iunie 2020. Pești

Nativii Pești au o hartă astrală frumos aspectată, mai ales în sectorul dragostei.  Vă considerași partenerul perfect și nu vedeți defectele acestuia. Fanteziile vă pot anima noaptea cu momente fierbinți alături de persoana iubită.

Nativii singuri sunt precum un magnet. Nu este timpul pentru ceva serios, dar încrederea vă este la cote înalte.

La serviciu, în curând veți avea șansa de a explora noi orizonturi profesionale.  Un coleg vă poate ajuta să avansați  și să faceți pași importanți în cariera voastră. Ați putea fi recomandat pentru o poziție interesantă … Norocul este de partea voastră  în acest domeniu!

Sursa: ce-spun-astrele.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si