Mașina în care se aflau a ars cu flăcări uriașe deși superiorii polițiștilor spun că abia trecuse prin revizie. Doborâți de pierderea suferită, familia tinerei așteaptă să afle adevărul.

Pentru noi n-a murit. Nu există moarte pentru ea”, spune mama agentului Ana Maria Manea.

Abia încadrată de câteva luni în poliție, Ana Maria s-a stins în împrejurări brutale, odată cu agentul șef, Mihai Manea, aflat la volan în misiunea de patrulare.

Pe drumul morții, n-au existat urme de frânare. Secundele teribile de după accident surprind doar violența focului de după impact și groaza salvatorilor, sosiți la intervenție.

Citeste si: Şase decese provocate de coronavirus au fost anunţate miercuri. Bilanţul se ridică la 1.360

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Cei doi agenți n-au supraviețuit focului teribil. La 24 de ore după accident, împrejurările în care au murit sunt încă neclare din cauza indiciilor puține lăsate-n urmă de incendiu. Vitezometrul a fost imposibil de recuperat și nu se știe deocamdată cu ce viteză circulau înainte să iasă, brusc, de pe asfalt.

Odată cu mașina, ar fi putut arde urmele unor eventuale defecțiuni. În plină anchetă pe care o desfășoară, superiorii agenților declară că mașina de serviciu în care se aflau era din 2018 și chiar luna trecută, trecuse prin ultima revizie.

Nu este exclusă nici ipoteza ca accidentul să se fi produs din cauza unei explozii la unul dintre cauciucuri.

Citeste si: Doi poliţişti din judeţul Brăila au murit într-un cumplit accident

”Toți polițiștii își doresc mai multe siguranță că conducem in conditii extreme, la viteze mari si atunci exploatand foarte mult aceste autoturisme uneori cedează”, spune Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol.

”Sperăm să aflăm și noi adevărul, cum s-a întâmplat, pentru liniștea familiei.

Nu o mai aduce nimeni înapoi și nici pe colegul ei nu-l va aduce nimeni”, spune fratele agentului Ana Maria Manea.

Familiile celor doi agenți au primit suport de specialitate din partea unui psiholog. Cercetările se află în plină desfășurare, iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Citeste si: Se redeschid salile de fitness. Care sunt masurile de distantare: Nu vor putea fi folosite dusurile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si