Una dintre profeții anunță producerea unor cutremure puternice iar unul dintre aceste seisme va duce la scufundarea statului California. Profeția spune că mișcarea telurică va avea loc în perioada dintre 18 Iunie și 12 Iulie.

Un alt cutremur major va avea loc în Europa, iar intensitatea acestuia va ajunge la 7 sau chiar 7,4 grade.

Citeste si: Un meteorit a căzut în judeţul Iaşi. "S-a resimțit un zgomot puternic, caracteristic unei explozii mari"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incendii de pădure devastatoare. Acest fenomen va avea o amploare fără precedent în Europa în țări precum Grecia și Croația. Canicula va sufoca Portugalia, Spania, Olanda, Germania și Franța. America se va topi și ea din cauza caniculei și a incendiilor care vor cuprinde New Mexico, California, Palm Springs și Los Angeles.

Citeste si: Semne care prevestesc un CUTREMUR cu 24 de ore înainte. Atenție MAXIMĂ!

Nivelul oceanelor va crește dramatic. Într-un alt catren al lui Nostradamus se spune că nivelul mărilor va crește amenințător de mult.

Creșterea nivelului apei va genera uragane, inundații devastatoare, vor fi noi valuri de refugiați, va urma o criză a apei potabile și a hranei ceea ce va genera un nou conflict global.

Citeste si: Zodii cu cel mai frumos destin! Doar trei nativi sunt protejați de astre


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si