Bowen l-a întâlnit pe Bob în Londra, în 2007. În perioada în care el se lupta cu dependenţa de droguri a găsit pisoiul abandonat şi rănit şi a decis să îl îngrijească.

Bărbatul a descris ulterior relaţia lor într-o carte, care a avut un succes răsunător şi a fost ecranizată, cu Bob în distribuţie, în 2016.

Citeste si: Barem Matematică Evaluare Naţională 2020 EDU.ro: Exerciţii capcană

„A Street Cat Named Bob: And How He Saved My Life” a fost publicată în 2012 şi a fost urmată de alte cinci, traduse în peste 40 de limbi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un al doilea film, „A Gift from Bob”, în care apare felina, va fi lansat anul acesta, scrie BBC.

Citeste si: Ploile torențiale fac din nou ravagii în toată țara! Sute de gospodării inundate

James Bowen consideră că pisoiul a fost cel care l-a ajutat să se recupereze. Pe pagina de Facebook a seriei de cărţi, el a scris că Bob i-a salvat viaţa.

„Este atât de simplu. Mi-a oferit mai mult decât companie. Cu el alături, am găsit o direcţie şi un scop care îmi lipseau. A întâlnit mii de oameni, a impresionat milioane de vieţi. Nu a mai existat o aşa pisică. Şi nu va mai fi una la fel”.

Citeste si: S-a descoperit ce distruge COVID-19. Ce este Dexametazona

„Simt că lumina vieţii mele s-a stins.

Nu îl voi uita niciodată”, a mai notat Bowen.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si