Pe internet, băiatul primarului din Crizbav, brașov, poza în familist convins. Este căsătorit, are doi copii și nimeni nu l-ar fi crezut în stare să facă rău, mai ales unui minor. Încă din iarnă băiatul de 16 ani ar fi fost luat de acasă și forțat să muncească la o stână din Crizbav.

Citeste si: Crimă îngrozitoare în București. Criminalul se află în libertate

Familia spune că băiatul ar fi încercat de mai multe ori să scape din mâinile stăpânului său. Asta s-ar fi întâmplat și săptămâna trecută.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

După zilele lungi de chin, adolescentul a reușit să evadeze. A plecat glonț spre casă acolo unde i-a povestit tatălui său despre tortura pe care a îndurat-o.

Citeste si: Crimă odioasă în Constanța! Un bătrân a fost ucis cu sânge rece

Șocant este că nimeni nu știa ce întâmpla la stâna de la marginea comunei. Tatăl presupusului agresor este chiar primarul localității.

Am încercat să aflăm dacă știa că fiul său devenise stăpân de sclavi, însă edilul nu a fost de găsit.

Presupusul agrsor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de vătămare corporală și lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeste si: Tragedie fără margini. Un băiețel de doi ani a murit, după ce mama sa i-a tratat răceala cu o supradoză de heroină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si