Nelson Mondialu a pulicat un video pe canalul său de Youtube în care le povestește urmăritorilor săi că nu acceptă ca nimeni din familie să mai vorbească cu Bianca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, surpriză imensă pentru Bianca de ziua ei

Citeste si: Nelson Mondialu, câștig imens peste noapte

"Voi din momentul ăsta dacă o mai vedeți la mine în casă să mă scuipați. Pocheri. Din cauza lui Liana, că e sora ei și te doare cât de cât că-ți e frate. Dar eu vă atrag atenția la alții care sunteți frați. Să nu vă doară! Când vrea să-ți facă rău, când vrea să-ți distrugă familia, când vrea să se întâmple ceva necaz în familie, să nu-ți pară rău. Dă-i șpiț, că-ți e frate, că-ți e soră.
Pocheri, cu acele postări pe care le făcea și nu numai acele postări, băi oameni, i-a cumpărat la asta rochie de mireasă, i-a trimis pachet acolo în Turcia.
Lobo și acuma dacă vrea, fă ce vrei, băi băiatule, dar ieși, du-te acum la primărie și schimbi numele de Pop Nelson.

Livian să-ți rămână dacă vrei. N-ai voie tu să-mi porți mie numele!
La cocotieră i-am spus: Dacă o dată te-am prins asupra faptului că ai vorbit cu Bianca, te răstignesc pe cruce ca pe Iisus. Să nu mă faci să-ți iau numărul de telefon să mă duc să ascult convorbirile. Dar eu am încredere în cocotiera mea!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si