Popularitatea unor seriale care se întinde pe întreg globul a creat o nevoie a fanilor de a interacționa cu personajele îndrăgite și în alte medii. Astfel, s-au creat filme care să continue seria, jocuri video sau chiar sloturi, unde jucătorii pot paria în voie, bucurându-se de prezența personajelor de serial preferate. Mai jos poți să găsești o listă cu sloturile care au adaptat cele mai fascinante povești din seriale. 

Serialele reprezintă o parte impresionantă din viața tuturor, iar ce se întâmplă pe ecrane devine parte din cultura noastră socială. Datorită acestei integrări, mereu avem nevoie să păstrăm aceste povești și să revenim la ele de fiecare dată când ne dorim. Iar noțiunea de a miza la sloturi și a trăi puțin în lumea legendarelor seriale nu face decât să ne creeze o experiență de gambling unică. Recomandarea noastră este să dai o șansă sloturilor inspirate din serialele tale preferate oferite de cazinourile online de pe piața românească, care te vor întâmpina cu multe surprize, bonusuri mari și rotiri gratuite fără depunere .

Baywatch

Începem astfel cu un clasic al serialelor difuzate la TV, Baywatch. La începutul anilor 90, acest TV show a făcut istorie prin numărul imens de vizionări avute. Și nu este de mirare, deoarece serialul spune povestea unor tineri care țin plajele din California în siguranță, în timp ce portretizează strălucirea anilor 90. Așa că cei de la Playtech au speculat popularitatea imensă a show-ului, care se păstrează după atâția ani.

Slotul are o cotă RTP de 95,48% și activează pe 5 role și 30 de linii de joc. Simbolurile sunt reprezentate de personajele principale din serial, interpretate de Pamela Anderson, Yasmin Bleeth sau David Charvet. Singurul care lipsește este David Hasselhoff, însă jucătorii se pot mulțumi cu simbolul Wild, Pamela Anderson în fabulosul costum de baie roșu, care le aduce multe beneficii. Jocul promite multe rotiri gratuite și bonusuri de multiplicare sau chiar premii în bani.
Pe lângă toate aceste avantaje, slotul Baywatch e menit să stârnească o nostalgie a timpului, ceea ce face întreaga experiență de joc să fie una cu adevărat captivantă. 

Beverly Hills 90210

Un alt gigant al anilor 90, Beverly Hills 90210 urmărește poveștile unor adolescenți din liceul cu același nume. Inserțiile dramelor și detaliilor aferente vieții de adolescent au prins foarte tare la public, motiv pentru care serialul în sine a devenit unul de cult pentru tinerii din toată lumea. iSoftBet a dezvoltat slotul Beverly Hills 90210, bazându-se pe acele personaje extrem de cunoscute tuturor: Brandon Walsh, Kelly Taylor, Donna Martin și David Silver. Așa cum ne așteptam, Brandon este simbolul care plătește cel mai bine, de fiecare dată când apare pe cele 5 role și 243 de linii de joc. Simbolul Wild al slotului este o mașină sport roșie, atât de reprezentativă serialului iar în momentul în care te alegi cu rotiri gratuite, ai la dispoziție o decizie pentru a ajunge la bonusul pe care ți-l dorești. Urmează să vizionezi o scenă din serial, și trebuie să alegi între bonusul personajului feminin și cel masculin, fiecare aducându-ți un număr diferit de rotiri gratuite. Slotul nu este numai extrem de incitant, cu personajele tale preferate ajutându-te să câștigi, în timp ce pe fundal se aude coloana sonoră a serialului, dar îți conferă și șanse mari la jackpot-ul progresiv, cu o cotă RTP de 97,09%.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sex and the City

Primul mare hit avut de HBO a fost cu serialul Sex and the City. Povestea este una clasică dar inovativă pentru perioada în care a apărut – spectatorul întră în viața celor patru personaje principale și gustă din ceea ce înseamnă pentru ele o relație, prietenie și carieră în New York. Ulterior, serialul a devenit un tipar pe care s-au bazat multe altele iar personajul central, Carrie Bradshaw, un model pentru femeile din toată lumea.

IGT a dezvoltat slotul Sex and the City pe 5 role și 35 de linii, la o valoare RTP rar întâlnită, de 99%, care-ți garantează câștiguri colosale. Slotul permite atât jocul individual, cât și cel multiplu, până la 4 jucători în același timp, fiecare având posibilitatea de a-și alege personajul preferat dintre Carrie, Samantha, Miranda și Charlotte. Această selecție determină ulterior tipul de bonus de care te vei bucura. Pe lângă cele patru, celelalte simboluri sunt complet autentice poveștii: Mr. Big, o limuzină și alte accesorii de firmă. În timp ce joci, slotul te încântă cu citate faimoase din serial sau coloana sonoră a acestuia. Bonusurile Simply Fabulous, Change of Dress și Hello Lover sunt mari, cu multe rotiri gratuite sau șanse de multiplicare a mizei. Popularitatea serialului a făcut acest slot de la IGT să aibă un real succes încă de la lansare, atrăgând un număr impresionant de jucătoare spre cazinoul preferat.

The Big Bang Theory

Pentru ultimii 12 ani, dacă ne uităm la cele mai bune comedii care ne-au adus momente interminabile de amuzament, ne gândim la The Big Bang Theory. Cele cinci personaje centrale au transformat inteligența în cel mai cool lucru. Dar să ne focusăm puțin pe slotul lansat de Aristocrat în 2014.

La prima vedere, consola slotului poate să pară foarte complexă. Dar fanii serialului îl vor iubi fără îndoială. Jocul dispune de 5 role, care crează 200 de linii, 10 Bonusuri masive, 3 roți rotitoare, 4 display-uri video și un imens jackpot progresiv. Procentajul de plată RTP este de 95%, motiv pentru care valoarea mizei este una diversă. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Deși slotul îl scoate în evidență mai degrabă pe Sheldon, cu citate și scene din serial, îi vei întâlni des și pe Raj, Leonard, Howard sau Penny. Alte simboluri sunt din lumea jocurilor video, mâncarea chinezească pe care grupul o împarte în fiecare episod sau cunoscuta melodie Soft Kitty. Jocul debordează de elemente speciale precum simboluri Wild, rotiri gratuite sau bonusuri și premii personalizate pentru fiecare personaj în parte. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si