Un bărbat și-a alergat soția cu trei cuțite apoi i-a ucis iubitul tunisian. Cristache este acum acuzat de crimă și dublă tentativă de omor.

Românul orbit de gelozie nu a suportat să-și vadă soția cu altcineva. El este acum judecat pentru crimă și dublă tentativă de omor, deoarece a ucis amantul soției. Cristache și-a alergat soția cu trei cuțite pe stradă, apoi l-a ucis în stil mafiot pe tunisian.

Un bărbat și-a alergat soția cu trei cuțite apoi i-a ucis iubitul tunisian

Incidentul a avut loc în 2014. Românul a tras în tunisianul amant al soției trei gloanțe: unul în partea din spatele gâtului, iar celelalte două în piept, totul din gelozie. Cristache a aflat adevărul atunci când a primit un sms din greșeală din partea amantului soției prin care aceasta îi spunea să renunțe cât mai repede la el.

a alergat după soție cu trei cuțite

Românul a avut o discuție aprinsă cu soția lui, iar aceasta a recunoscut totul. Certurile au continuat, iar în 2014 femeia a plecat în Tunisia alături de sora sa. Când s-au întors, românul a intrat peste ele în casă după ce le-a rupt o fereastră.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbat de aproximativ 50 de ani, găsit de salvamari plutind în mare la Eforie Nord

Citeste si: FRF confirmă amânarea meciului UTA – Petrolul, după şase cazuri de coronavirus la gruparea oaspete

Citeste si: VIDEO. Turcia sare din nou în ajutorul României! Cinci unități mobile de terapie intensivă au ajuns în țara noastră

Cristache a înjunghiat-o pe sora soției, iar pe aceasta a rănit-o ușor. Cele două au reușit să scape cu ajutorul trecătorilor, însă nu aici s-a oprit și chiar a încercat alături de doi complici să-l răpească pe amantul soției.

Citeste si: Un nou focar de coronavirus în România. Unde a fost depistat? Autoritățile sunt în alertă

Tunisianul a fost atacat de complici, lovit cu capul de mașină, însă a reușit să scape cu viață. Însă, peste doar câteva luni a fost ucis cu sălbăticie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si