Astfel, pacienți care suferă de afecțiuni precum psoriazis, infecțiile urinare, infecţiile respiratorii determinate de Streptococcus pneumoniae sau acneea determinată de infecţia cu Staphylococcus aureus au reușit să se vindece datorită unui tratament miraculos, denumit Imunoinstant.

Cum au apărut produsele Imunoinstant?

Totul pleacă de la oul de găină. Imunoglobulina Y conținută de Oul Hiperimun este extrasă din gălbenușul ouălor provenite de la găini imunizate cu microorganisme patogene pentru om și care au fost izolate de la pacienți din spitalele din România. 

Împreună cu specialiștii de la Spitalul Victor Babeș, Compania Romvac a recoltat bacterii de la pacienți care nu răspundeau la tratamentul cu antibiotice. Ulterior, din aceste bacterii au fost create vaccinuri pentru păsări. 

Citeste si: De ce apare, de fapt, psoriazisul? Adevărul despre această afecţiuni

Imunoinstant. 30 de anticorpi împotriva infecțiilor microbiene

În ultimii doi ani, Romvac a sporit până la 30, numărul anticorpilor IgY contra diferiților agenţi patogeni faţă de care produsele din gama Imunoinstant prezintă acţiune directă şi specifică.

Citeste si: Veste bună pentru sute de mii de români. Criza Ethyrox a luat sfârșit. Lista farmaciilor de unde se poate cumpăra medicamentul

Imunoinstant. Ajută la întărirea imunității

Chiar dacă nu este vorba despre o infecție, Oul Hiperimun și produsele din gama Imunoinstant ajută la întărirea sistemului imunitar și la menținerea stării de bine a întregului organism. În țări precum Japonia, imunoglobulina Y se administrează pacienților din spitale pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale (intraspitalicești).

Imunoinstant. Un produs recunoscut la nivel mondial

Imunoinstant a fost distins cu 2 Medalii de Aur și 4 de Bronz, la Salonul Internațional al Cercetării științifice, Inovării și Inventicii, ProInvent, desfășurat Cluj – Napoca, în martie 2018.

Aurul a fost acordat Companiei Romvac, pentru merite deosebite în medicina umană, respectiv pentru obținerea și utilizarea imunoglobulinelor din gălbenuş de Ou hiperimun PC2 (Igy), dar şi pentru procedeul de tratament imunologic cu produse biologice PC2, utilizat în epidermoliza buloasă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată, Romvac a înregistrat o premieră mondială, fiind prima companie din lume care a reușit să vindece clinic o fetiță de 5 anișori care suferea de psoriazis vulgar generalizat.

Citeste si: Suplimente alimentare si exercitii fizice recomandate pentru sanatatea articulatiilor

Pentru mai multe detalii legate de acest produs, vă invităm să urmăriți un interviu cu dr. Viorica Chiurciu, directorul general al companiei Romvac.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si