Potrivit sursei citate, avionul de recunoaștere s-a prăbușit pe un munte din provincia Van din estul Turciei. "Echipele noastre ne-au informat că am pierdut șapte eroi, doi dintre ei fiind piloți", a declarat ministrul de interne Suleyman Soylu.

Citeste si: Vot final în Senat pe legea izolării și carantinei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Avionul s-a prăbușit la o altitudine de 2.200 metri, pe Muntele Artos, a adăugat Soylu. Aeronava a decolat de pe aeroportul Van Ferit Melen la ora locală 18.35 (15.35GMT). Model construit în 2015, avionul se afla în misiune de recunoaștere și supraveghere în provinciile Van și Hakkari.

Citeste si: Raed Arafat: „Aseară s-a luat pentru prima dată decizia...”

Ministrul turc de interne a mai spus că piloții au contactat turnul pentru ultima dată când se aflau în jurul districtului Baskale, la ora locală 22.32. Ulterior, în jurul orei 22.45, radarul și comunicarea au fost complet oprite, a adăugat el. Ministrul a ajuns ulterior în regiunea în care avionul s-a prăbușit. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si