O fostă Miss Kentucky, în prezent profesoară de liceu, a fost închisă după ce a recunoscut că a făcut schimb de fotografii sexuale cu un elev minor în timp ce lucra la o școală din Virginia de Vest. Ramsey BethAnn Bearse a primit o pedeapsă de doi ani din partea judecătorilor Curții de Circuit din districtul Kanawha.

Citeste si: Masca de protecție afectează respirația? Experiment făcut în fața camerelor. Filmarea a devenit virală

Ramsey BethAnn Bearse a pledat vinovată pentru faptul că a deținut un material care înfățișa minorii în poziții sexuale explicite în decembrie 2019. Ea a recunoscut schimbul de fotografii cu elevul, prin intermediul aplicației snapchat, atunci când adolescentul avea doar 15 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un părinte al elevului de 15 ani a raportat că a găsit imaginile pe telefonul copilului său. Bearse a fost, de asemenea, condamnată la 10 ani sub eliberare supravegheată și trebuie să se înregistreze ca "infractor sexual" pe viață. Fosta Miss și-a pierdut locul de muncă ca profesor de științe naturale, în urma scandalului.

Inițial, Bearse a declarat că a vrut să-i trimită o fotografie soțului ei, dar a trimis-o din greșeală adolescentei.

Ea a susținut că elevul i-a cerut alte fotografii, așa că a continuat să le trimită pentru că îi era „frică să nu-l dezamăgească”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si