Adolescenta Qhamar Gul, în vârstă de 15 ani, și fratele ei mai mic Habibullah au ripostat cu o pușcă de asalt AK-47, când casa lor a fost atacată de talibani, a declarat miercuri, pentru CNN, purtătorul de cuvânt al provinciei Ghor, Arif Aber.  

Citeste si: Ea este frizerița care câștigă 50.000 de euro pe săptămână, fără să facă nimic

Tatăl copiilor, un susținător al Guvernului de la Kabul, și mama acestora au fost uciși de insurgenți în jurul orei 1, ora locală, pe 16 iulie, în districtul Tyora, a mai spus oficialul afgan. Qhamar și Habibullah Gul sunt acum „într-un loc sigur”, a spus Aber, fără a specifica locația.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Atac armat la o înmormântare. Cel puțin 15 victime

Scopul talibanilor este de a impune aplicarea strictă a legii islamice în Afganistan și de a elimina influența străină din țară.

Pe 29 februarie, Statele Unite și talibanii au semnat un acord istoric care a dat startul unei retrageri complete a trupelor americane din țara asiatică. 

Citeste si: Masca devine obligatorie pe stradă în capitala celei mai lovite țări de COVID-19

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si