Unchiul i-a dat foc nepoatei sale după ce i-a făcut o cerere în căsătorie în numele fiului său. Fata a refuzat, așa că bărbatul a reacționat la nervi și s-a răzbunat pentru răspunsul oferit.

Sadia, în vârstă de 14 ani, din Pubjab a murit într-un mod teribil. Ea a primit o cerere în căsătorie de la rudele sale. Unchiul ei voia să o mărite cu fiul său. Cum fata a refuzat, omul nervos a stropit-o cu benzină, apoi a omorât-o prin incendiere.

Un bărbat i-a dat foc nepoatei sale după ce i-a refuzat cererea în căsătorie

Apropiații fetei au declarat că adolescenta era promisă unei alte rude, care a cerut-o cu două luni înaintea unchiului. Când unchiul a observat refuzul venit din partea tinerei și a tatălui ei, a pus la cale un plan. A așteptat ca fata să rămână singură, apoi a omorât-o.

Citeste si: VIDEO- Crimă înfiorătoare în gara din Timișoara. O cameră de supraveghere a surprins toată scena

Citeste si: O nouă lege a fost adoptată! De mâine toți salariații trebuie să afle asta

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în București pentru nepurtarea măștii. Au fost reținuți și amendați- VIDEO

Bărbatul i-a deschis ușa camerei, a stropit-o cu benzină și apoi i-a dat foc. Adolescenta a fugit rapid din casă și le-a semnalat situația vecinilor. Fata a fost dusă de urgență la spital cu o ambulanță, însă medicii au constatat deceseul imediat.

i a dat foc nepoatei

Părinții fetei au încercat să acopere crima, așa că au sugerat că Sadia a murit într-o explozie. Oamenii legii și-au dat seama că declarațiile nu se potrivesc așa că l-au arestat pe unchi. Bărbatul și-a recunoscut imediat fapta.

Citeste si: Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER): “Anul acesta nu vor exista tratamente şi vaccinuri eficiente împotriva Coronavirusului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si