Postul TV a devansat celelalte statii concurente pe doua categorii de public monitorizate, episodul de aseara fiind urmarit de o medie de peste 1.2 milioane (1.263.000) de telespectatori din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in intervalul orar 20:00 – 23:15, cu 7,2% rating si 20,0% cota de piata, pe targetul National, si 6,6% rating si 18,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In ceea ce priveste targetul Comercial, Kanal D s-a mentinut in topul televiziunilor, clasandu-se pe locul doi, cu 4,2% rating si 16,6% cota de piata. Minutul de maxima audienta, atins la 21:49, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.6 milioane (1.661.000) de fani ai serialului “Dragoste si secrete”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si