Alexandra și Mihai de la Puterea Dragostei. Prima idilă din casa „Puterea Dragostei”, sezonul 3. Alexandra și Mihai un posibil cuplu. „A ieșit cu neînțelegeri din prima secundă. Am spus un lucru și el a înțeles alt lucru...cred că este cam supărat. Îmi place de el. Ideea este că-l cheamă Mihai și pe tatăl meu îl chema Mihai. Cred că este o problemă...mi-aș fi dorit să-l cheme „Baby”.”

a zis Alexandra de la „Puterea Dragostei”.

primul cuplu sezon trei

Prima idilă din casa „Puterea Dragostei”, sezonul 3. Alexandra și Mihai un posibil cuplu

Alexandra și Mihai de la Puterea Dragostei. Tânăra l-a plăcut pe băiat de la prima apariție. Ea l-a văzut pe Mihai pe plasma din casa „Puterea Dragostei”. Stăniceanu Mihai o place și el pe Alexandra.

primul cuplu sezon trei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Alexandra și Mihai de la Puterea Dragostei. Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi chiar înainte de finala de la Puterea Dragostei

Alexandra și Mihai de la Puterea Dragostei. Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei”: „Eu și Livian ne întoarcem în sezonul trei!”

Alexandra și Mihai de la Puterea Dragostei. Citeste si: Imagini nemaivăzute cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Cum arăta blondina în adolescență

Alexandra și Mihai de la Puterea Dragostei. „Știu că-l place și sora mea, dar focul din mine arde mai tare!” a menționat Alexandra de la „Puterea Dragostei”.

primul cuplu sezon trei

Alexandra și Mihai de la Puterea Dragostei. Citeste si: Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Atunci a realizat totul: "Îmi pare rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât lângă..."

Alexandra și Mihai de la Puterea Dragostei. Primul cuplu al sezonului 3 „Puterea Dragostei” le-a arătat tuturor ce înseamnă iubirea la prima vedere. Cei doi tineri s-au sărutat și au dansat lasciv de fașp cu ceilalți concurenți. Cele două surori din cadrul competiției s-au îndrăgostit de același bărbat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si