Premier în carantină

La fel ca restul Balcanilor, una dintre cele mai sărace regiuni din Europa cu o infrastructură medicală fragilă, Kosovo înregistrează o creştere semnificativă a contaminărilor cu COVID-19 din iunie.

"Am făcut astăzi testul pentru COVID-19 şi am fost găsit pozitiv", a scris Avdullah Hoti, în vârstă de 44 de ani, pe contul său de Facebook. El a precizat că a început o carantină de două săptămâni în timpul căreia va continua să-şi îndeplinească sarcinile de la domiciliu.

Citeste si: A murit un fost senator și secretar de stat, la 51 de ani, răpus de COVID-19

Ce simptome are premierul din Kosovo

"Nu am simptome, cu excepţia unei tuse foarte uşoare", a subliniat el. Avdullah Hoti, profesor de economie de centru-dreapta şi un eurofil convins, a devenit prim-ministru la începutul lunii iunie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ţara cu 1,8 milioane de locuitori a înregistrat oficial aproximativ 9.000 de contaminări, dintre care 249 de decese, potrivit Agerpres.

Citeste si: Pandemia de coronavirus a depășit un nou prag, cu o viteză fără precedent

Pandemia de coronavirus a depășit un nou prag, cu o viteză fără precedent

Pandemia de coronavirus a depășit un nou prag: peste 18 milioane de noi îmbolnăviri la nivel mondial. Ritmul pandemiei, care a făcut peste 685.000 de victime, continuă să se accelereze la nivel mondial, cu un milion de cazuri suplimentare detectate în mai puţin de 4 zile.

Citeste si: VIDEO| Un taximetrist a fost bătut fără milă de clienții săi. Imagini șocante chiar de pe mijlocul străzii

Peste 18 milioane de  cazuri de coronavirus  au fost înregistrate oficial la nivel mondial, dintre care mai mult de jumătate în Statele Unite şi America Latină, precum şi în Caraibe. Bilanţul a fost realizat de France Presse din surse oficiale duminică seara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si