Siguranta ta si a bunurilor tale este cea mai importanta, tocmai de aceea Romfour pune accent pe servicii de calitate si sigure.

Cu peste 18 ani de experienta, Romfour realizeaza transport persoane si colete la cele mai inalte standarde de confort si siguranta.

In cazul in care vrei sa calatoresti in interes de serviciu sau de recreere, poti opta pentru curse spre Europa cu Romfour la cele mai avantajoase preturi.

De ce sa alegi sa calatoresti cu Romfour?

Romfour realizeaza curse cu plecari regulate, saptamanale catre 9 destinatii europene: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia si Olanda. Compania pune la dispozitie 39 de agentii in Romania si un serviciu de call center pentru a acoperi nevoile cat mai multor romani.

Cel mai mare avantaj al serviciilor de transport persoane oferit de Romfour este calatoria direct la adresa. Vei pleca cu autocarul sau microbuzul din Romania si vei putea sa cobori chiar la destinatia dorita de tine, fara sa mai fie nevoie de un alt mijloc de transport. Astfel, vei economisi bani pentru ca nu vei mai plati un alt autobuz sau taxi de la aeroport, dar si timp. In plus, nu va mai fi nevoie sa muti bagajul dintr-o masina in alta si sa il cari.

Flota de microbuze este moderna, fiind una dintre cele mai noi din Romania, asigurand toate conditiile necesare unui drum confortabil, rapid, dar mai ales sigur. Cateva dintre dotarile oferite de autocare sunt: aer conditionat, scaune rabatabile, prize, WiFi si spatiu mare pentru bagaje. Masinile care realizeaza curse spre Europa sunt verificate periodic pentru a asigura calitatea acestora.

Un alt motiv pentru care sa alegi Romfour este libertatea de a alege cum vrei sa faci rezervarea (telefonic, pe site sau chiar din aplicatia companiei), dar si posibilitatea de a anula gratuit cu 3 zile inainte de plecare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/

Pe langa toate acestea, firma de transport persoane ofera beneficii clientilor fideli precum reduceri, dar si oferte de pret pentru batrani sau copii, chiar si o masa calda gratuita.

Transport colete – Romfour, partenerul tau de incredere

Coletele trimise celor dragi trebuie sa ajunga intotdeauna la destinatie, in forma buna, asa cum au fost predate.

Romfour realizeaza transport de colete intr-un mod profesionist catre 13 destinatii europene, direct la adresa destinatarului: Germania, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Danemarca, Austria, Polonia, Slovacia si Cehia.

Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa trimiti colete catre o tara europeana:

 

- Pretul se defineste per kilogram si difera in functie de tara si de adresa de livrare (la agentie sau la domiciliu).

- Produsele electronice nu se incadreaza la pretul per kilogram.

- Este foarte important ca bunurile sa fie ambalate corespunzator, in cutii si materiale antisoc.

- Limita maxima de greutate admisa este de 25 de kilograme per colet.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si