Mama lui Philip Albu. Detalii incendiare din relația Bernei de la „Puterea Dragostei” cu mama lui Philip Albu. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a spus că înțelege extrem de bine cu Liliana Albu și merg împreună peste tot.

Detalii incendiare din relația Bernei de la „Puterea Dragostei” cu mama lui Philip Albu

Mama lui Philip Albu. „Mă înțeleg bine cu mama lui Philip, mergem la petreceri împreună.

Ne gătește în fiecare dimineață tot ce vrem noi. Nu mă lasă să fac nimic în casă...curățenie nimic, dar eu tot fac. Cu bunicii lui Philip mă înțeleg la fel de bine.” a zis Berna de la „Puterea Dragostei”.

berna și mama lui philip albu

berna și mama lui philip albu

Mama lui Philip Albu. Citeste si: Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” nuntă de senzație la „Se strigă darul” cu Andreea Mantea

Mama lui Philip Albu. Citeste si: Lacrimi în familia Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Cum a fost găsită mama concurentei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mama lui Philip Albu. Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, dezvăluiri exclusive: De ce s-a certat cu Bianca?

Mama lui Philip Albu. De asemenea, Liliana Albu a transmis că se înțelege foarte bine cu Berna și că este exact pe gustul ei. „E nora mea. Mă înțeleg bine cu ea. Mă deranjează că lumea spune că eu sunt sora sau fosta iubită a fiului meu.”

susține mama lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Femeia a venit recent din Italia, însă pentru scurt timp. Liliana Albu, în vârstă de 40 de ani, lucrează de ani de zile în Italia.

berna și mama lui philip albu

berna și mama lui philip albu

Mama lui Philip Albu. Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Mama lui Philip Albu. În prezent, Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” locuiesc împreună acasă la Philip, în București. Cei doi și-au planificat o nuntă fastuoasă pentru anul viitor. Cuplul are în plan să facă și doi copii.

berna și mama lui philip albu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si