Liderul Duduienilor, Emi Pian, a fost condus duminică pe ultimul drum de un alai impresionant de rude şi forţe de ordine. Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost prezenţi pentru a se asigura că nu au loc incidente. Cinci amenzi au fost date celor care nu au respectat măsurile de prevenire impotriva Covid-19.

A doua zi după înmormântarea lui Emi Pian, continuă audierile în cazul crimei care a aruncat în aer lumea interlopilor din București. 

Citeste si: Preot de 41 de ani, decedat într-un tragic accident rutier. A pierdut controlul motocicletei pe care se afla

Suspectul principal, în arest pentru 30 de zile

Principalul suspect în cazul uciderii lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, liderul clanului Duduianu, adus vineri în fața instanței în haine de spital și cu mâna în gips de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a fost arestat preventiv, prin decizie judecătorească, pentru 30 de zile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Avertizare meteo. Cod galben de ploi torențiale și grindină- HARTA

Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu,  Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost vineri arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, însă Richard Emanuel Gheorghe va fi pus în arest.

Uciderea lui Emi Pian, crimă cu premeditare?

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut. Fraţii interlopului spun că, în realitate, crima a fost premeditată, între clanuri existând conflicte mai vechi.

Citeste si:   VIDEO| EXCLUSIV: Filmul execuţiei mafiote

Acum autorităţile sunt în gardă şi se declară pregătite pentru a interveni în forţă în cazul în care, în următoarele zile, ar putea avea loc o eventuală răzbunare între clanuri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si