Gabriel Vasiliu se însoară. Nuntă mare la „Puterea Dragostei”. Gabriel Vasiliu se însoară. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a găsit jumătatea. Gabriel de la „Puterea Dragostei” a cerut-o de soție pe Ana, femeia cu care formează o relație după ce a ieșit din casa iubirii de la Kanal D.

Nuntă mare la „Puterea Dragostei”. Gabriel Vasiliu se însoară

Gabriel Vasiliu se însoară.

Cererea în căsătorie a fost una romantică. Bărbatul a scris din petale de trandafiri roșii „Vrei să fii soția mea?”. Întâmplarea a avut loc ntr-o parcare. Gabi de la „Puterea Dragostei” a primit un răspuns pozitiv, din partea iubitei sale, la cererea făcută. El a sărbătorit apoi cu șampanie alături de prietenii săi.

gabriel vasiliu se însoară

gabriel vasiliu se însoară

gabriel vasiliu se însoară

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Gabriel Vasiliu se însoară. Citeste si: Detalii incendiare din relația Bernei de la „Puterea Dragostei” cu mama lui Philip Albu

Gabriel Vasiliu se însoară. Citeste si: Cu ce se ocupa Cristian Comănici înainte de a venit la Puterea Dragostei?

Gabriel Vasiliu se însoară. Citeste si: Ce spune Philip de la „Puterea Dragostei” despre părinții Bernei: „Abia așteaptă să...”

Gabriel Vasiliu se însoară. Foștii concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei” l-au felicitat pe Gabriel pentru alegerea făcută. Îț i calc pe urme, frate!” i-a răspuns Gabriel de la „Puterea Dragostei” lui Philip Albu.

gabriel vasiliu se însoară

Gabriel Vasiliu se însoară. Gabriel de la „Puterea Dragostei” a format un cuplu cu Daiana Marcu în casa iubirii de la Kanal D. Cei doi s-au despărțit însă, și fiecare a luat-o pe un alt drum.

Gabriel Vasiliu se însoară. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei îi dă replica Biancăi, după ultima despărțire: „Am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si