Copila a fost internată la secția de Pediatrie a Spitalului Băilești, după ce a avut convulsii. Acolo a fost testată iar rezultatul a fost pozitiv. A fost transferată apoi la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova.

Părinții ei, precum și cei șapte frați, sunt acum suspecți de COVID-19, la fel și mătușa ei alături de care fetița este internată.

Citeste si: Semnele că ai avut deja COVID-19 și n-ai avut nicio bănuială. Ce trebuie să faci rapid

Cum s-a îmbolnăvit de coronavirus fetița de 3 ani

Se pare că micuța ar fi intrat în contact cu mai multe rude care au venit din Italia în urma cu două săptămâni și este posibil ca virusul să-l fi luat atunci.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Primarul localității a spus că vor fi testate toate persoanele din locuința fetiței și se vor lua măsurile necesare, potrivit Antena3.

Citeste si: Răsturnare de situație. Avionul cu Aleksei Navalnîi, aflat în comă, a decolat din Siberia spre Berlin

Coronavirus în România, 21 august 2020. Un număr de 1.392 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore din 25.363 teste, ceea ce înseamnă o rată de 5,48% pozitivare, în uşoară scădere faţă de până acum, iar 42 de oameni au murit în același interval, din cauza acestei maladii, anunță, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Bombă în cazul Duduianu. Frații lui Emi Pian vor să fie cercetați în libertate pentru tentativă de omor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si